داستان سرایی دیجیتالی- یک ابزار قدرتمند برای شاگردان افغان با پروژه فیلم اگزمر

Posted on at

This post is also available in:

 

شما چقدر از وقتتان  را به مطالعه مطالب آنلاین میگذرانید؟

من تقریبا هر روز عادت کردم که حتما یک سرکی به مطالب جدید انتشار شده بزنم. مخصوصا اگر این مطالب مربوط به سایت های مورد علاقه من باشه مثل

Fast Company, Mashable و TechCrunch

در همین چند روز اخیر من به یک مقاله قابل توجهی برخوردم که عنوان خیلی جالبی داشت به اسم: قصه سرایی به صورت دیجیتالی تغییرات اجتماعی را برای پروژه شما به همراه دارد. برای من کلمه قصه سرایی دیجیتالی کلمه ای با محتوای پر معنا و مشخص معلوم شد.

 

میدونم الان چه احساسی دارید، مطمئنم که اولین چیزیکه با گفتن قصه سرایی یا قصه گفتن به ذهن شما میاد این هست که یک نفر یه گوشه ای نشسته شاید روی صندلی و ورقه های زیادی اطرافش هست  و به یک نقطه خیره شده  تا بتونه حواسشو متمرکز کنه و اون چیزی رو که دوست داره بنویسه ، در واقع این شاید تصویر عمومی از یک نویسنده در حال نوشتنن باشه اما شاید این روشی نباشه که هر کسی علاقه مند به دنبال کردنش باشه. چرا که باید وقت زیادی رو صرف این کار کرد

اما لازم نیست که الان احساس اضطراب و نگرانی به شما دست بده و فکر کنید که شاید اصلا نتونید دیگه داستای بگید. حالا یک سوال: آیا شما هنوز هم علاقه دارید که داستان بگید؟ پس بیایید با همدیگه بینیم چطور میشه که از عهده این کار بربیایم

حالا موقع این هست که ما از مزیت داستان سرایی و قصه گفتن به صورت دیجیتالی استفاده کنیم. آیا تا به حال شما این جمله رو شنیدید که میگه:

یک تصویر هزار کلمه رو بیان میکنه

بله، در واقع داستان گفتن به صورت دیجیتالی نمایشی از محتویات دیجیتالی شما هست که این محتویات میتونه مواردی مثل عکس، صدا، و ویدئو باشه تا یک ویدئو یا یک مجموعه عکس به وجود بیاد.

با قرار دادن تصویرها و عکس ها کنار همدیگه با در نظر داشت یک هدف خاص برای نمایش شما میتونید داستانتون رو به مخاطبین مورد نظرتون برسونید.

 

در واقع با دیدن عکس بالا این شانس به بیننده بیشتر داده میشه تا اطلاعات بیشتری از مکان و شرایطی که در عکس دیده میشه به دست بیاره. به نظر من مخاطب میتونه با داستانهای دیجتالی بیشتر ارتباط برقرار کنه تا اونهایی که به صورت نوشتاری در کتاب به چاپ میرسند، چرا که زمانیکه شما یک بخش از کتاب رو میخونید که نوشته : یک روز آفتابی بود که من برای رفتن به جزیره یک قایق گرفتم، باید قوه تخیل خودتون رو به کار ببریید تا مجسم کنید که دقیقا این حالت رو چه جوری میشه ترسیم کرد در حالیکه با دیدن عکی شما تصور جامع تر و بهتری رو میتونید به دست بیارید

اینجا در فیلم انکس ما پروژه فیلم اگزمر رو در مدارس افغانستان به اجرا رسوندیم. اگر شما داستانی دارید که با مهارت  و تکنیک های دیجیتالی میتونید اون رو به نمایش بزارید پس ما رو بی خبر نگذارید.

مشتاقانه منتظر داستان های دیجیتالی شاگردان اففان از مدارس با بورسه اگزمر هستیم



About the author

forough

After graduating in Literature from high school in Iran, where she was a refugee, Fereshteh returned to Afghanistan in 2002. She started teaching English to girls at the Afghan Youth Association and later attended the Computer Science Faculty in Herat where she got her Bachelors degree. After…

Subscribe 0
160