Almanya - gün 3 hafta sonu: Bayreuth

Posted on at

This post is also available in:

"Ne zaman sen-si olmak eğlenceli zaman uçar"! Hafta sonu geçmiş o kadar hızlı ve o da zaten bizim üçüncü günü Almanya'da. Nürnberg, Hermitage ve mahkeme Bahçe, Bamberg ve Bayreuth gibi bir geri evine gidiyoruz önce Almanya'da birçok yerde ziyaret etti.

Bayreuth küçük bir kasaba Kuzey Almanya ve ünlü Müzik Festivali "Bayreuth Festivali" burada her yıl Temmuz-Ağustos ayında düzenleniyor. Şehrin önemli binalardan biridir Margravial Opera Binası. 1748 yılında açılmıştır ve Avrupa'nın en iyi Barok tiyatrolarından biridir. Aslında, Margravial Opera Binası bir tiyatro değil, aynı zamanda bir müze değil ve "UNESCO Dünya Mirası Site" olarak listelenir.

"UNESCO Dünya Mirası alanı" nedir? Vikipedi sayfası göre: "UNESCO tarafından dünya mirası Birleşmiş Milletler Eğitim, bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) özel kültürel ya da fiziksel önemi itibarıyla tarafından listelenen bir yere (örneğin, bir orman, dağ, göl, ada, çöl, anıt, Bina, karmaşık veya şehir) dir." Eğer ilgileniyorsanız, dünya mirası siteleri listesini görmek için bu bağlantıyı tıklatabilirsiniz.

İşte bazı resimler Bayreuth:

-Eski kale.

 

 

-Kent Meydanı.

 

-Margravial Opera House veya Uçbeyi'nin Opera Binası (Almanca: Markgräfliches Opernhaus) "UNESCO Dünya Mirası Site" olarak listelenir.

 

-Kutsal Ruh Kilisesi (Almanca: Stadtkirche Heilig Dreifaltigkeit).

 

 

-Tarihi Müzesi.

 

 

-Hastane Kilisesi (Almanca: hastane Kilisesi).

 

-Maisel'ın bira fabrikası ve Cooper'ın Müzesi

 

 

-Hermitage Park. Hermitage Bayreuth içinde yer almaktadır. Tıkırtı üstünde bu blog "Almanya - 2 gün hafta sonu: Hermitage ve Bayreuth bahçede mahkeme" Bu konuda daha fazla bilgi görmek için!

 

O zaman zaman başa İtalya başkanı oldu... :)



Bayreuth daha fazla resim görmek ister misin? Bu Galeri tıklayın "fotoğraf albümü: Almanya - gün 3 hafta sonu: Bayreuth" ya da video "fotoğraf slayt gösterisi - Bayreuth, Almanya".

 

 

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160