Amazon hediye kartları, Bitcoin ve özgür Buzz Puan indirimli!

Posted on at

This post is also available in:

BitLanders her bir Bitcoin ödeme modeli gitti beri içerik oyun platformu onlar geçirebileceğiniz bir online mağaza için onun kullanıcı ile içerik kazanılan Bitcoin sunmaktadır.

En popüler alışveriş Amazon hediye kartları, ana Web sitesi www.amazon.com, aynı zamanda İtalyanca, İngilizce, Çince ve Kanada sürümlerinde kullanılabilecek öğelerdir. Amazon, kullanıcılarına en iyi ve en geniş seçim online hak olarak da ortak olduğu için bitLanders, seçim yapar dünyanın en büyük online perakendeci, yer. Kitap, elektronik ve dijital içeriğe, mobilya, gıda, giyim ve hatta ne gerek, Amazon var istersen!

 

Amazon hediye kartları bitLanders online mağazadan satın alma aynı zamanda bile daha fazla kazanmak izin verir. Hediye kartları üzerinde harcanan her 0.02BTC için senin BuzzScore 5 gündür 1 ekstra puan alırsınız.

 

Hepsi bu değil! Henüz bitLanders eşya üzerinde bir Amazon hediye kartı satın almak için yeterli Bitcoin hak etmedim mi? Sorun değil! BitLanders profil Bitcoin veya Paypal yoluyla kredi ekleyebilirsiniz!

Paypal üzerinden kredi eklerseniz, anında ödeme onayı alacaksınız.

Bitcoin verdiğiniz cüzdan adrese gönderirseniz, onaylamak için 24 saate kadar sürebilir. M-cüzdan sayfanızda "kontör" hareketlerin durumunu görebilirsiniz.

Ödeme eklendikten sonra sipariş teyit edilmesi için 1 saat kadar sürebilir. Sadece online shop "emir" sayfasına bakın.

Amazon hediye kartları için herhangi bir diğer hediye kartları Web sitelerinde ki daha az satın almak bir indirim bitLanders kazanılan Bitcoin kullanın!



Sipariş onaylandıktan sonra Amazon hediye kartları hızlı bir şekilde e-posta teslim edilir. Sonra basitçe www.amazon.com, nerede kredi her zaman geçerli kod kurtarmak!

Alışverişe Şimdi başlayın!

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160