Bir başkalaşım boya cam animasyon oluşturma

Posted on at

This post is also available in:

O yavaş yavaş bir nesnenin başka bir hale gelir böylece boya cam animasyon kullanarak bir metamorfoz oluşturmak için hile sadece ufak değişiklikler resimlerinde yapmaktır. Önceki Bloglar belirttiğimiz, cam animasyon üzerinde boya ıslak bir resim biraz değişmiş ve tekrar tekrar rephotographed yerde stop motion animasyon bir şeklidir. Bu fotoğrafları, bir filmde tekrar oynarken başka bir tek bir nesneyi değiştirir. İşte benim metamorfoz Test Film (aşağıya bakın) 3 kare.

Bu filmde bir erkek kuş dönüşüyor. Bu dönüştürme yoluna girecek inanmak zorundasın. Animasyon çok yavaş bir süreç olduğundan, sonraki resmi olmak her resim yapmak nasıl anlamaya zamanınız olur. Her resim veya gözlerimizin önünde görünen bir saniyede 30 kare animasyonda tek birlikte bir film haline 24 ile karışım çünkü mükemmel, endişelenmeyin. Akış dönüştürme yapmak görüntüleri hakkında film, ne kadar mükemmel değil her resim bulunuyor.

Boya cam animasyon veya animasyon herhangi bir formu zaman ve sabır alır. Daha iyi yaparak almak. Basit bir görüntü ile başlar, bir top demek ve bir üçgen morph. Basit bir şey ile başlamak ve bir metamorfoz oluşturma işlemi ile rahat olsun, daha sonra resimlerinizi daha karmaşık yapabilirsiniz.

İşte benim metamorfoz test film. Lütfen buzz ve paylaşın!

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160