Bitlanders çevirileri hakkında

Posted on at

This post is also available in:

Şimdiye kadar Filmmanex zaman platform olduğum için; birçok gelişmeler, değişiklikler ve tasarım, etkileşim ve ödeme bile yolu da dahil olmak üzere hemen hemen her şey hakkında tartışmalar vardır.

Birkaç hafta önce keşfettiğim platform gerçekten güzel bir özellik ve bu özellik orada insanlar çok, Bloglar farklı dillere çevrilmesi konusunda söz I´m çalışıyor.

Geçmişte birkaç kez Filmannex Çin için veya bazen Urduca tercüme edilmesi gereken fırsatım, ama şimdi benim sürpriz bazı bloglar için içerik çok insanlara göstermek için bir çok yardımcı olur gerçekten harika bir özellik birçok dilde çevrilir.

Bu blogun üst kısmında düğmeler ilk defa gördüğümde, ne bir tıklatma yapılmış ve çevirileri keşfettim olduğunu bilmiyordum.

 

Örnek Düğmeler
I-meli demek sayesinde tüm biliyorum çünkü bu bölümün üzerinde çalışan insanlar-e doğru çevirmek için büyük bir mücadele ve çok zaman alır. Çünkü bu konuda uzun zaman önce çalıştıkları özel olarak ben sayesinde @Irene-NadeaTranslations ve @Antonio-NadeaTranslations istiyorum.


Okuma için tekrar teşekkürler ve paylaşın!

Ignacio

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160