FILM ANNEX YENÄ° DÄ°ZAYNINA KAVUÅžTU, VE HALA Ä°TALYAN STÄ°LÄ°YLE!

Posted on at

This post is also available in:

Film Annex’in uzun zamandır kullanıcıları olanlar, sitedeki deÄŸiÅŸikliÄŸin farkına varmış olabilirler. Sitemiz yeni bir organizasyonel deÄŸiÅŸikliÄŸe ve yeni bir dizayna kavuÅŸtu. Ana sayfamız deÄŸiÅŸti, kullanıcıların sitedeki yolculuÄŸunu kolaylaÅŸtırma adına dizayn edildi. 

Kullanıcılar ÅŸuan Film Annex’te bir sürü ÅŸekilde dolaÅŸabilirler. Ana sayfanın üzerindeki kısım kullanıcılar için film izlemeyi, Web TV’ler hakkında bilgi edinmeyi ve topluluÄŸumuza göz atmalarını kolaylaÅŸtırmak için konmuÅŸtur. “Filmler” kısmında, kullanıcılar filmleri, spor haberlerini ve güncel haberleri görebilir. “Spor” kısmında da  2012 NYAC Judo Gold Medal Championship gibi filmleri görebilirsiniz, aynı zamanda “Güncel Haberler” kısmında ise NATO filmleri ya da benzeri ÅŸeyleri bulabilirsiniz. 

SeçilmiÅŸ vidyoların altında, sitenin en popüler kullanıcılarının içeriklerinin olduÄŸu ve kategorilere ayrılmış bir kısım var, bunlar kurucumuz Francesco Rulli’den Women’s Annex vidyolarından Fereshteh Forough ve benzeri insanların vidyolarına kadar gider. Bu aktivite kısmında en yeni yazılmış blog yazıları, güncellenmiÅŸ filmler bulunur, ve kullanıcılar da böylelikle en yeni olaylardan haberdar olmuÅŸ olur. 

Siteye eklenen yeni ÅŸeylerden biri de yeniden dizayn edilmiÅŸ olan saÄŸ kolonundaki kısım. Bu alan, Film Annex’in kategorilerini gösterir, talk ÅŸovlardan teknoloji filmlerine kadar konu bulabilirsiniz. Aynı zamanda “Åžimdi Oynayan” kısmı, o anda sitede sizing için oynayan filmi anlatır, ve “Eren’in Seçtikleri” kısmı da Film Annex’in standart bir kısmı olarak saÄŸ köÅŸede yerini alır. 

Son olarak, “Neler Oluyor” kısmı kullanıcıları sitenin aktiviteleri hakkında güncellendirir, ve yazılan yeni bloglar ve konan filmler hakkında bilgi verir. Bu da kullanıcılar için siteyi daha iyi tanıma ve içeriklere daha rahat ulaÅŸma imkanını sunar. 

Sitenin yeni dizaynı, çok kullanışlılık gösterir, ve aynı zamanda siteye eklenen içeriklerin en kolay ÅŸekilde sunulmasını saÄŸlar. Film Annex’e yeni üye olan biriyseniz ya da uzun zamandır siteyi kullanıyorsanız, ikisi için de kullanışlılık açısından kolaylık saÄŸlanmış oldu, ve içerik aramak, film izlemek ve kendi Web TV’nizi oluÅŸturmak için bile kolaylık saÄŸladık. 

Web sitemizin New York ve Floransa’daki takımına teÅŸekkürler- Yaratıcı Direktör Eren  Gulfidan, Tasarımcı Cara Martin ve BaÅŸ Programcı Lorenzo Meriggi! 

Eren Gulfidan and Cara Martin

Bu makale Elifnaz Koksal tarafından Türkçe'ye çevrilip, aslı Mike Sweeney tarafından yazılmıştır. 



About the author

ElifnazKoksal

Born in Istanbul, Turkey, Elifnaz is a student at the University of Southern California's Annenberg School for Communication & Journalism and School of Cinematic Arts.

Subscribe 0
160