Film finansman: Para, politika ve duygusal faktörü

Posted on at

This post is also available in:

Mükemmel bir makale üzerinde içinde yaratıcı ilçe Facebook bağlı nofilmschool de, kısa ama kapsamlı bir hatlarıyla, şu anda dünya film finansmanı için mevcut tüm seçenekler sunulur. Biraz şaşırtıcı kalabalık finansman sadece söz verilir. Hiç şaşırtıcı derecede de Bitcoin veya cryptocurrency tümü, hiçbir söz vardır.

 

Her zamanki gibi geleneksel kanal ağırlık - sermaye, satış öncesi, vergi teşvikleri verilmektedir. Makale sonra nasıl proje yatırımcılar, yani, kısmi eşitlik sağlamak için tüm doğru şeyleri yaptıktan sonra finansman açığı çekici yapabilirsiniz için devam ediyor.

 

Eksik olan bir siyaset ve duygusal bir faktör var. Bütün numaraları ve ROI ama makale aramaya dönmek için saf yatırımcı için başlangıç açıkça devletler gibi pek çok diğer seçenek vardır. Filmde yatırım para kazanmak için kolay bir yol olduğunu düşünüyorum çünkü kimsede olmayan bir şey değildir - Finans ötesinde bir şey olduğu açık. (Gerçi onlara ulaşmak için bunu anladı, onların dilini konuşmak gerekir.)

 

DUYGUSAL bir faktör Elbette kaşe ve "olan film," glamour - özel partilere davet ve Lindsay Lohan ile omuz omuza neden ABD Çelik hisse satın? Esasen, bu ALDIKLARI - bu katılım için glitterdom. Ne kadar para onlar kayıp (bir ölçüde) kimin umurunda? Bedel oldu.

 

Ama politik faktör tamamen başka bir şey. Spike Lee, Malcolm X yapılmış nasıl geldi? Yoksa Baz Luhrmann Avustralya? Ve hatta Veronica Mars (gerçi "siyasi" biraz güçlü bir kelime olabilir). Her zaman ekstra öğe, bir aciliyet, "Biz yapmazsak başka olacaktır." fikri vardı

 

Bizim toplum ve itiraz için bu fikir için politik faktör keşfetmek istiyorum. Bitcoin'ın rise prominence Muhaliflere yanlış, bizim kendi yaptığını ispat hakkında hep. Nasıl tamamen Bitcoin finanse edilen bir film olduğu yerde bir siyasi uyumlu çaba devam bu inç BITCOIN için yapılmış. Yani sadece Bitcoin içinde ödeme yapılmasını isteyen oyuncuları Kiralama, sadece Bitcoin kabul catering kullanmak, sadece Bitcoin, vb ödeme almak otel/konut seçenekleri kullanın. İmkansız mı? Şimdi, burada 2014, muhtemelen. 2016 yılında? 2020? Kim söyleyebilir.

 

Bu yüzden film Bitcoin finansman sorunu Bitcoin topluluk için uygundur. Bana, senin dolar ile oy. İlk defa, biz, görmek giderek VOD üzerinde Blu-Ray satın alma, kiralama destek tamamen Bitcoin tarafından finanse edilen (ve ücretli için) bir ürün olabilir. Tabii ki, sağ unsurları - olması iyi bir senaryo, deneyimli ekibi, tanınabilir aktörler, taze bir fikir var. Ama tüm bunlar mümkün - bilinmeyen ne olduğunu, toplum gelecek destek için.

 

Bu test etmek için bir platform ihtiyacımız var. Yapalım. Bitcoin kalabalık-fon, işte geliyoruz!


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160