KALİPSO - yaz için alışılmamış bir proje

Posted on at

This post is also available in:

Merhaba herkes,

Cerrahiden kurtarmak ve yaz için bir büyük fotoğraf projesi başlatmak için bir süre uzak kaldım. Bu seni bulur umut her şey iyi.

Benim fotoğraf projesi başlığı "Üzerinde Edge of evren" ve dinleme ve başkalaşım temalar üzerinde duruluyor. Sen-ebilmek görüş defa yaptım burada Fotoğraf: https://www.flickr.com/photos/inbytheeye/sets/72157643672540753/

Bu projede çalışan ada perisi Calypso resmini yapmaya karar verdi, ama yakında daha büyük bir fikre açık iken; Bu fotoğraflar arasında fark ediyorum animasyonlu GIF'ın ve kısa video klipler. Gibi bir film hep birlikte düzenlemek edeceğiz, ama onun yapısı oldukça alışılmadık bir şey.

Bu tür bir için bana büyük ilgi son zamanlarda olmuştur. Eren Gulfidan "In göz kırpması" flip-kitap video "Yenile" ve Patrick Jenkins ile yaptıklarını seviyorum. Bu projelerin her ikisi de iyi sınanmış bir orta alıp 's ucunda ne onlar viewer sizden içinde nasıl meşgul ve katılmak istiyoruz. Eren'in "Yenile" bize bir sürü boşlukları doldurmak ister ve kendi hayatımızda çok özel anları conjures. Patrick'ın flip-kitap, filme, animasyonlu bir karakterin göz içinde bir video içinde resim içinde resim ile bir döngü için beyin atar. Her ikisi de basit bir fikir, eylem, akut bir tepki çeken ise duygu, basit bir içinde yapısal bir teleskop "anlatı" dönüştürün. Bir süreliğine uzağa bakma.

 

"Calypso" zaten çektik rağmen hala erken aşamalarında olduğunu hissediyorum. Hikayeyi oluştururken, zaten aklında ne olurdu bir fotoğraf, bir gif, video - shot liste zorunda kalıyorlar... Ne zaman hikaye taşımak ve hâlâ geçerli mi? Açıkçası, en iyi nasıl benim seçimler yoluyla kitlelere duygusal tepki işlemek için. Hangi düzenleme seyirci manipüle değil mi? Ve post-prodüksiyon aşamasında Başlarken, şimdi görebilirsiniz daha fazla olanak, hikaye ve onun duygularını yükseltmek için daha fazla yol. I umut etmek bu inşaat! Kafamın içinde benim için çok kişisel bir hikaye ve bunu başkaları ile paylaşmak dileğiyle.

Atış ve istediğim tüm Photoshop hacmi ile başka düşünüyorum 6-8 hafta önce bitti. Ama benim ilerleme ve keşifler yol boyunca yayınlayacağız.

Bu arada, ne üzerinde çalıştığınızı duymak isterdim. Ne ve ne orada ilham verici film dünyasında farklı ve benzersiz olduğunu gördüm.

:) Lisa



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160