Sådan brug af åndedrætsværn under arbejdet på en gård

Posted on at


Bedrift skal bruge udstyr , der er nyttigt for deres luftveje. Forskellige typer partikler som støv og olie ryger kan give problemer for åndedrætssystem . Selv om partiklerne er mindre farlig end kemikalier, kan de påvirke ved at få via luften. Denne type støv kan skabe problemer ved hjælp af lunger og påvirke luftvejene. Denne artikel kan tjene som en respirator guide.

Støv kan trænge ind i lungerne og forårsage problemer. Nogle af disse problemer på kort sigt, mens andre er langsigtede. Eksempler på kortsigtede problemer omfatter fysisk stress og stakåndethed. langsigtede problemer er hoste og følsomhed over for støv. Desuden med tiden støv eksponering kan resultere i nogle større problemer.

Men den gode nyhed er, at der findes en løsning til disse problemer; iført åndedrætsværn. Landmænd bør bære åndedrætsværn, når de arbejder under støvede forhold åndedrætsværn epoxy. Disse åndedrætsværn er også nyttigt for dem, der er udsat for vejrtrækningsproblemer. Luftrensende åndedrætsværn bedst som fjerner støvpartikler fra luften så ren luft trænger ind i kroppen.

Sådan vurderer en ny maske, som passer til dine behov? Her er nogle forslag til valg af en ny maske.

1. Åndedrætsværn er af to typer: engangsartikler eller ej. Engangs-åndedrætsværn er billige og kan kasseres, når jobbet er færdigt. Men det kan være dyrt, hvis det er påkrævet med jævne mellemrum. En god metode er at bruge respirator som kan vaskes og bruges igen. 

2. Brug af luftrensende åndedrætsværn bør være forsigtige. En person med luftrensende åndedrætsværn bør være i god fysisk stand. Filtreret luft, som anvendes i vejrtrækning, kan gøre vejrtrækningen mere vanskeligt. Det kan føre til andre problemer. Det er bedre at konsultere en læge. 

3. Gør det for, at åndedrætsværn er godkendt af relativ autoritet. 

4. Vælg en maske, der er relateret til dine behov. Hvis du arbejder i støvede eller kemiske forhold, vælge en, der opfylder dine behov. Nogle åndedrætsværn ikke gøre alt, men de er lavet til bestemte formål. 

Forskellige typer af filtre til forskellige formål. De udfører forskellige opgaver. Brug ikke et filter, som ikke passer med deres behov. Der er en del andre, som ikke passer til munden. Disse typer af åndedrætsværn bør ikke anvendes. Husk altid, at ilt er et grundlæggende behov, der skal opfyldes. Gør det du skal bruge åndedrætsværn, don't make forhindring i luftvejene . Korrektfunktionafluftvejene. 



About the author

160