İtalyan li Giulia Quintavalle kadınların güçlendirilmesi için spor eğitim yönü üzerinde

Posted on at

This post is also available in:

Giulia Quintavalle İtalyan bir judocu. -57 kg ağırlık sınıfı Pekin 2008 Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı.

WA: kısaca kendinizi ve arka plan hakkında söyleyebilirsiniz?

GQ: Livorno içinde 6 Temmuz 1983 tarihinde doğdu ve Rosignano Solvay içinde büyüdüm. Bu nerede ilk beş yaşında iken, yüzme ve basketbol, Artistik Jimnastik gibi diğer sporlarda da karışmış olsa da Judo uygulamaya başladı. Yeteneklerimi Judo dövüş sanatı giderek geliştikçe, çocuklara karşı turnuva kazanmış oldu güçlü oldu. I kurmak bu ilerleme çok ödüllendirici ve kendim için teşvik. 16 yaşında iken taşıma Roma'ya Milli takım içinde bir profesyonel Judo oyuncu kariyer için eğitimine başlamak için benim kasabama yaptı. 2002'de ilk kadın hiç bunun için olduğu gibi benim için büyük bir kişisel başarı oldu spor ekip Guardia di Finanza (askeri), içinde girdi. Benim kariyer, benim Beşinci Dünya Şampiyonası Rio de Janeiro'da 2007 yılında kazanan lider mükemmel sonuçlar ile devam etti. Bu Elemeleri nerede son benim rüya gerçek - altın madalya kazanan oldu Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları nda girmek için bana verdi. Olimpiyatları sonra kariyerimi önemli sonuçlar ile devam etti ve yine 5 yer kazandığı 2012 yılında Londra Olimpiyat Oyunları için nitelikli. Şimdi amacım Rio de Janeiro 2016 Olimpiyat Oyunları iştirak etmektir.

WA: Ne Judo dövüş sanatı olarak sürdürmeye ilham? Bize pratik ve spor felsefesi hakkında?

GQ: genç ve daha bir oyun gibi gördüm ilk Judo başladı. Ama zamanla o, değil sadece mükemmel sonuçlar, aynı zamanda fırsat seyahat için tüm dünya yeni insanlar ve kültürler karşılamak için ne kadar kazandığımı farkettim. Bu çok hoşuma gitti bazı şeyleri içerir ama aynı zamanda bazı ben daha az zevk. Kendimi çok şanslı olmak kişiliğimi zenginleştirdi bu çok genç bir yaşta başarmış gibi düşünün. Benim spor yapmak ve var ve herkes bir sporda aktif katılma fırsatı olduğunu takdir etmek sen-ebilmek öğretmek yaşam, bir felsefe olarak görüyorum. Judo için geri geliyor, dövüş sporu Judo olduğu yoğun eğitim, özveri ve çoğu amaç için uzak hedefler ve en iyi olmak için tüm arzu bir sürü gerektirir. Tüm eğitim temel en temel ilkelerinden saygı bulundu.

 

WA: 57 kg ağırlık sınıfı Pekin 2008 Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı. Bu sporda esas olarak erkek kurşun kadın olmak ne motive hakim?

GQ: Pekin yılında İtalya'dan Judo olarak Olimpiyat Oyunları, kadınlar da savaşabilirsin gösterdi ve kazanmak altın madalya kazanan ilk kadın oldu. Ve ı bulmak o önemli kadınları anlamak onlar daha fazla almak ve hedeflerine ulaşmak için bir örnek bunu al. Bence kadınlar deyip, bu dünyada vermek çok şey var ve göze çarpıyor ve harika sonuçlar elde diğer kadınlar görünce şahsen ben çok mutluyum. Onlar-ebilmek var olmak gerçekten hızlı ve kim olduklarını göstermek yeteneğine sahip olmayabilir başkalarına örnek.

 

WA: Spor değil sadece fiziksel bir uygulama ama kadınların güçlendirilmesi için bir eğitim aracı olarak nasıl görüyorsunuz?

GQ: Sporcu sadece gerekli becerilere sahip doğumlu değildir ama disiplin ve eğitim, kısa veya uzun bir süre alabilir çok ihtiyacı var. Ama büyük bir deneyim kazanmak için en iyi şekilde yapmak önemlidir. Bu spor içeren bir çok çalışmak, yoğun fiziksel egzersiz ve doğru anı beklemek çok şey öğretti. Bu bana, beni tevazu, saygı ve hoşgörü, bugün bana kişisel ve profesyonel hayatta yardımcı tüm değerli ilkeleri öğretim eğitim.

 

 

Fereshteh Forough - Film Annex kıdemli Editör

Lütfen Film Annex benim kişisel sayfası ziyaret edin ve abone. Women's Annex de ziyaret edin ve güncelleştirmeler, Makaleler ve videolar için abone.

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160