Yerel reklam, online pazarlama ve film yapımı yeni spin

Posted on at

This post is also available in:

Bugünün post üzerinde biraz büyük adım, benim en son moda film projesi La Jolla moda Film Festivali 2014, geçen PerÅŸembe günü prömiyeri içine daha derin gitmek istiyorum.

Zaten hakkında çekim, takım, marka ve çabalarının arkasında bu kısa film açıkladı, birkaç gün önce dikkatimi getirilen bir tarafı bunu gizli yaptı hissediyorum.

Küçük ve büyük bir adım sadece düzenli nokta/moda film deÄŸil, ama da mükemmel yerel reklam kategori içine düÅŸüyor: bir tür bir online reklamcılık Günümüzde dijital sanayi-sözlü her yerinde gibi görünüyor.

Ama yerel reklam cılık nedir?

 

Benim anlayış için reklamveren yanında-mek ÅŸartıyla kullanıcı deneyimi baÄŸlamında yalnızca içerik dikkatini elde giriÅŸiminde bir yöntemdir. Burada tüm reklam pop-up ve rasgele, istenmeyen ve rahatsız edici, afiÅŸ, ters alakalı içerik aynı form ve fonksiyon platformu olarak yerleÅŸtirilir. Yerli reklam sadece kullanıcıların düzenli deneyim, yapım onları daha niÅŸanlı ve ekranınızdaki her ÅŸeyin bakımı tutarlı ve belirli bir içerik ile ilgili deÄŸer ekler. Bunu söylemek, müdahaleci ve yıkıcı olmak yerine, 'alýcýnýn online universe için yerel'.

 

 

Bu nasıl bir anlam ve bir amaç ile benim Film ek kanal içine biraz büyük adım geliyor. Film belirgin bir pazarlama özellik vardır ama MAÁ ayakkabıları sevdim ve bu da aldım, yapım o benim platform ve her zamanki gibi içeriÄŸi ile tamamen uyum yönünde çalışmak özgürlük verdi. Benim düzenli okuyucuları ve takipçileri projenin ayrıntılarını iÅŸlemek ve ÅŸimdi video görüyorsanız ve marka tanıma ile rest dolu ama doÄŸal olarak yaptılar ki, ilgi ve tam olarak ne yerel reklam her zamanki online uygulama - bir parçası hakkında herÅŸey.

Reklamverenin hedefi, böylece kullanıcılar, neden göre bir çok daha yüksek kamu itiraz geleneksel Görüntülü reklam var neden olduÄŸu tıklamak olasılığını artırmak ve daha az invazif hissediyorum ödenen reklam yapmaktır. Ve bu sadece bu durumda avantajlı olarak oluÅŸturan marka ve kullanıcıya, aynı zamanda platformu kendisi için ve benim için deÄŸil. Bu her iki taraf için yüksek kaliteli içerik, organik bir deneyim bir bütün olarak deÄŸer katan ve bir mükemmel yaratıcı yönetmen - film yapımcısı ve marka arasında çok yakın bir çalışma anlamına gelir, bir istemci sinerji üretim öncesi dağıtım kadar getiriyor.

En önemli yerel reklamlar terfi tweets veya Instagram ÅŸeklinde gelir ve Pinterest yazılar, hikayeler Facebook ve ders videoları, web filmleri ve fotoÄŸraf akışı FilmAnnex ve modelleri Web TV gibi hibrid platformlarda sponsorluÄŸunda.

Daha sonra bu platformlar sadece bu formu online reklam mümkün yapmak ama Ayrıca makaleler çeviri ve kullanıcı ve featuring + sosyal medya paylaşımı içerik üzerinden katkı odaklanarak. Bu efektleri ve yerel medya görünürlüÄŸünü genel marka bilinci ile birlikte de gündeme getiriyor.

 

Ve hiç ÅŸüphe yok ki bu da doÄŸru yolda yön online pazarlama gidiyor ve kafa gerekir olduÄŸunu. Ä°statistikler yalan söylemez; kullanıcı deneyimi uzun olan geleneksel görüntüleme yöntemleri tutar her yıl bırakma oranı tıklayın reklam ve reklam tarafından aşıldığını bir Internet gerçeklik karşı karşıyayız. Yayıncılar artık kaliteli içerik ve kullanıcı güvenini korumak için ne kadar önemli olduÄŸunu anlamak için geldim ve son olarak kullanıcı ve son müÅŸteriye ulaÅŸmak için tek uygun form olarak yerel reklam görmek vardır.

Böylece, biraz büyük bir adım ve umarım çok daha fazla proje gelmek ile bu hareketin bir parçası olmak sevindim. Hadi tüm web, medya ve yayıncılık endüstrisi mantıklı ve deÄŸerli bir kombinasyonu binada katılmak.

Here´s biraz büyük adım full ve online:

 

Yerel reklamcılık hakkında haber verdiÄŸiniz için T.C. ve bu blog içine koymak iÅŸ miktarının S.C. sayesinde.

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160