مصــاحبه با زهــرا ابراهیمــی

Posted on at


زهرا ابراهیمی نویسنده ء سایت فیلم انکس

با به میان آمدن جنگ های داخلی و خانمان سوز در افغانستان اکثریت مردم و افغانان برای نجات جانهای خود و برای اینکه خانواده خود را از دام مرگ نجات بدهند مجبور به ترک وطن شدند و در کشور های بیگانه مهاجرت کردند.

زهرا ابراهیمی از زندگی کودکی خود قصه میکند و میگوید که خانواده آنها هم یکی از خانواده های مهاجر در کشور ایران بود و زهرا در آن کشور در سال 1373 بدنیا آمد و تا تحصیلات خود را در مکتب عمار یاسر ایران پیش برد، ولی از آنجائیکه هیچ کجا همانند خانه و وطن خود انسان برایش آرام بخش نمیباشد این خانواده نیز دوباره در سال 1383 به افغانستان سرزمین پدری شان عودت نمودند. زمانیکه برگشتند دوباره به درس و تحصیل خود در مکتب همایون شهید ادامه داد و بعدا به لیسه عالی سوریا رفته و در سال 1390 از لیسه سوریا فارغ گردید. بعد از مکتب و سپری کردن امتحان سرنوشت ساز متاسفانه نتوانست در رشته دلخواهش (کامپویتر ساینس ) کامیاب شود ،‌ولی چون در انستیتیوت تخنیک ثانوی هم امتحان داده بود توانست تحصیل خود را در رشته ء کمپیوتر ساینس ادامه بدهد و در سال 1392 به درجه فارغ التحصیل شد.

زهرا بنا به عشق و علاقه ای که به هنر نقاشی داشت ، هنر زیبای نقاشی را در هنرهای معاصر افغانستان آموخت. و در سالهای 1387 الی 1390 لسان انگلیسی را نیز یاد گرفت. زهرا ابراهیمی دختریست ساده ، صادق و هنردوست که نه تنها نقاشی را آموخت بلکه بنا به استعداد فراوانی که در وجودش نهفته است در یکی از فیلم های کوتاه نقش آفرینی نمود.

زهرا بزرگترین هدف زندگی اش را چنین میگوید:

دوست دارم تا میتوانم به هموطنانم کمک کنم تا همه ما در یک کشور عاری از جنگ و بدبختی زندگی کنیم و هم چنان میخواهم همیشه در زندگی ام تغییرات و تحول علمی و هنری بوجود بیاید تا یک آدم مشهور و محبوب شناخته شوم.

زهرا میگوید که توسط یکی از دوستانش که با سایت فیلم انکس آشنایی داشت به این سایت مراجعه نمود و منحیث یک بلاگر در این سایت عضو گردید. زهرا از پروژه ی وامن انکس تشکری میکند و میگوید 

به نظر من پروژه وامن انکس اولین پروژه ایست که به خانم های افغان از لحاظ مادی کمک میکند بسیار خوش آیند است که به نویسندگی میتوان از طریق این سایت درآمد بدست آورد و یک شانس و فرصت بسیار خوبی برای ما دختر خانم ها است تا بتوانیم از این طریق نوشته های مان را به دیگران بنشنوانیم و به نشر برسانیم

وامن انکس

http://www.filmannex.com/womensannex-kabul



About the author

womensannex-kabul

Women's Annex Kabul is a blogging and film platform that empowers the women and children of Central Asia with a "pay for content" model where bloggers and filmmakers get paid based on their Buzz (performance) Score. Monthly payouts on Women's Annex can range from as little as $5 per month…

Subscribe 0
160