معرفی اپلیکیشن جلی با استفاده از موتور جستجو گر انسانی

Posted on at


از زمان های گذشته تا کنون انسانها روش های متفاوتی را بستگی به دوره زمانی خویش به منظور ایجاد ارتباط با یکدیگر انتخاب کرده اند. امروزه رشد و گسترش  بسزای تکنولوژی و نوآوری یکی از اصلی ترین عواملی است که تحولات چشمگیری را در حوزه ارتباطات بوجود آورده است.


احتمالا در زندگی با سوالات زیادی روبرو شده اید که برای یافتن پاسخ آنها متوسل به جستجو با شیوه های متفاوت بوده اید ، بدون در نظر داشت تکنولوژی های اخیر شاید اولین گزینه مراجعه به منابع و ماخذ چاپی مثل کتاب ، دانشنامه ها و یا ژورنال ها باشد. گاهی وقت ها نمیتوان تنها با مراجعه به نوشته ها قانع شد و یا جواب مورد نظر را پیدا کرد در اینجاست که ما تصمیم میگیریم به منابع انسانی رجوع کنیم. ممکن است با افرادی روبرو شویم  که به صورت عملی به مشکل ما برخورده اند و یا عموما آن را تجربه کرده اند در اینجاست که  یادمان می آید: تجربه پدر علم است!

آلبرت انیشتین میگوید: اطلاعات دانش نیست

امروزه بیشتر ما برای جستجوی سوالات خود راحت ترین گزینه را انتخاب میکنیم و آن بهره گیری از موتور جستجو گر گوگل است.
صدها هزار مقالات، اثرات علمی، ویدئو در کمتر از چندین ثانیه در صفحه نتیجه به نمایش گذاشته میشود. اما  اگر سوال ما مربوط به یک تصویر باشد آن وقت چگونه میتوان به پاسخ مورد نظر دریافت در صورتیکه جستجوی گوگل نوشتاری است نه تصویری؟



بیز استون بنیانگذار توییتر پاسخ این سوال را در اپلیکیشنی به نام جلی  ارائه کرده است. او معتقد است که انسانها دوباره  با استفاده از مبایل هایشان با یکدیگر مرتبط شده اند تا به یکدیگر کمک کنند.
 

    مصاحبه فرشته فروغ با بیز استون - بنیانگذار توییتر و اپلیکیشن جلی


این اپلیکیشن در واقع موتور جستجو گری است که بر پایه انسان ها در زمان حاضر برقرار است. جلی شما را قادر میسازد تا سوال خود را به صورت تصویری به نمایش بگذارید. بنابراین شما میتوانید تصویر سوال مورد نظر خود را به نشر برسانید و دوستان شما قادر به دیدن آن و پاسخگویی هستند



نمایی از اپلیکیشن جلی



گردانندگان این اپلیکشن بر این باورند که یک تصویر میتواند گوینده هزاران جمله باشد از این رو میتوان به راحتی سوال خود را با نمایش یک تصویر مطرح کرد. شما میتوانید این اپلیکیشن را برای مبایل های آیفون و سیستم عامل اندروید از اینجا  دانلود کنید


فرشته فروغ سر دبیر فارسی فیلم انکس



About the author

forough

After graduating in Literature from high school in Iran, where she was a refugee, Fereshteh returned to Afghanistan in 2002. She started teaching English to girls at the Afghan Youth Association and later attended the Computer Science Faculty in Herat where she got her Bachelors degree. After…

Subscribe 0
160