Adem-i merkeziyetçilik geliyor - bisiklet onarımı, bitLanders.com ve Bitcoin şimdi elde edilebilir

Posted on at

This post is also available in:

Wikipedia devletler:

 

"Adem-i merkeziyetçilik süreci yeniden dağıtma veya işlevleri, güçler, insanlar veya bir şeylerden mahrum bir merkezi konum veya yetki dağıtıcı maddeler var."

Adem-i merkeziyetçilik Bisiklet Mağazaları:

Geçen hafta, benim arka lastik evimden Doğu 90'ıncı cadde üzerinde Manhattan'ın Batı 27 sokakta Chelsea'de bizim bitLanders.com stüdyo commuting için kullanmak benim bisiklet çalınan sahip değil çok güzel NYC deneyimi vardı. Neyse ki, arkadaş oldular benim yeni Chelsea Bisiklet vasıl 26th Street üzerinde ve benim "iş" bisikletle yükseltme verdiler. Lastikleri yeni, nağme, yeni kilit (!), yeni ara kablolar. Bugün, mutlu bir banliyö oldu!

 

Chelsea Bisikletler, yeni arkadaşlar, eski zaman esnaf, New York'un büyük şehir metropol çalışma gibidir. Kendi web sitesinde dedikleri gibi:
"Fazla üç yıl için biz ettik gurur bizim canlarından üzerinde bisiklet her alanında yenilik. Yaratıcı tasarımlar özel boya ve çerçeve, için kaynak malzemeleri her türlü sanatsal ve ustaca bir dizi çalışır. Teknisyenleriyle personelimiz tüm yüksek teknoloji metaller ve lifleri biri olarak birlikte bağ yeteneği vardır. Ayrıca tekerlekli sandalye onarım, güçlendirme yarış ve tasarım konusunda uzmanım. Hem motorlu ve motorsuz varyasyonları. Yenilikçi tavrımız bizden bir adım önde rekabet ve her zaman üstünde tepe müşteri memnuniyeti altına aldı."

 

Gerçekten harika bir başardı ve yeni bir bisiklet olması gibi bir şey! "Büyük bir kutu" perakendeci nereye getirdin üzerinde bir şehirde gerçekten işlerini gurur niş esnafı "yerelleşme" seviyorum. Onlar büyük birçok Kiralama dükkan ve daha az karmaşık, ama bu adamlar seçici NYC müşterileri tatmin etmeyi biliyor.

Adem-i merkeziyetçilik bitcoin içinde:

Coindesk bitcoin üzerinde önemli haberler hizmetidir ve onlar devletler bitcoin üzerinde mükemmel genel bakış sayfası var:

 

"Bitcoin bir merkezi otorite tarafından kontrol edilen değil. Makineler ve mayın bitcoin ve süreçleri hareketleri yapan ağının bir parçası kadar her bir makinenin birlikte çalışır. Bu teorik olarak, bir merkezi otorite değil para politikası ile tamircilik bir erime neden, anlamına gelir."

 

Şimdi bu kısmı Bitcoin (teknoloji Bitcoin, para bitcoin) yıl tartışmalı olacak. Amacım hangi tartışmaya merkezi olmayan bitcoin para birimi karşı Merkez Bankası fiat para biriminin daha iyi cevap olmaktır. Benim kişisel inanç, hem de yer ve zaman tüketiciler seçimleri piyasalar daha verimli olduğunu.

Adem-i merkeziyetçilik bitLanders @:

Son olarak, biz yumuşak başlatma bitLanders.com, bu olarak tanımlanan hafta geliyor:

 

"Bitcoin, Facebook, Twitter, YouTube ve WordPress içerik platformdan ve öder eğer dayalı içerik, verilerinizi, senin şu ve paylaşım birleştirir paralel bir evren hayal. Nereye üye "içerik oyun (bloglar, filmleri, resimleri ve paylaşımı tanımlanan)" için para alır ve bu içeriği ulaşmak, etkisi, nişan ve kalite için ölçülür Bitlanders.com hoş geldiniz. Katılımcılara yapılan ödemeler bitcoin, global dijital para vardır."

 

Eski internette bilgi/piyasalar çok çok büyük bir oyuncu çevrede Merkezi. Uzağa gidiş değildir, ama kesinlikle içerik oluşturulur gelirleri paylaşmak içerik yaratıcıları için oda var. BitLanders.com kontrol edin ve ne düşündüğünüzü bize bildirin. Şansımız varsa, yeni dostlarımıza Chelsea Bisiklet benzer içerik esnaf çekecektir.



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160