Afrika - en sanatsal kıta

Posted on at

This post is also available in:

Afrika - En Sanatsal Kıta

Afrika explorer veya Gezgin nihai coğrafi manzara olağanüstü bir kıtanın sahiptir. Dağlar ve mağaralar keşfetmek ve tırmanmak, otlaklar ve egzotik hayvanlar ve türlerin yüzlerce Anasayfa Safari ile vardır. Kıta, insanın kökeni - insanlık tarihinin en önemli tarihsel olay sahip olur. İç güzellikleri bir yana, her yıl turist ve oşinograflar çekmek güzel plajları Afrika kıyıları oluşur.

Tarihinin en önemli eserler pek çok Afrika kıtası tarihinin önemli bir parçası kilidini açmak için bir kaşif bekleniyor uyuyan ve keşfedilmemiş yatıyordu. Bu tarihi yerler ve eserler büyük Piramitler, onur ve bir kez Firavunlar bilinen Mısırlılar Tanrılar becerebilmişti binlerce yıl önce inşa vardır. Tam olarak nasıl bu devasa piramitler oluşturulmuş olan çok iyi bir gün keşfedilen bir gizem.

 

Yukarıdaki görüntü rezil büyük piramitler Mısır yakalar

 

Başka bir inanılmaz landmark Afrika Namibya balık River Canyon olduğunu. Bu dönüm noktası Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan tanınmış Büyük Kanyon benzer. Var çeşitli tür-hayvanlar ve kuşlar balık River Canyon, Balık doğrudan Büyük Kanyon ortasında akan nehir ile görülebilir. Genel olarak, Kanyon, 27-kilometre boyunca uzanıyor ve 160 kilometrelik dağ geçidi tarafından oluşturuldu.

Afrika güzel şelaleler ile gelişir ama Victoria Falls, Zambiya, bulunan kıta yaşayan en güzel şelaleler biridir. Ancak, Botswana'da bulunan başka bir güzel su dönüm noktası vardır. Okavango Delta bir labirent göller ve yüzlerce mil uzakta yaban hayatı çizin lagünler ve bir tatlı ortasında bulunan için olur!

 

Kimberly, Güney Afrika'da büyük delik bulunmaktadır. Bu deliğin en ünlü Güney Afrika elmas madenleri biridir ve el 1914 yılında tamamlanması kadar kazdık oldu! Mayın üzerinde 1500 metre olan geniş ve artık su dolu ama bir büyük turistik yerde kalır. Madagaskar BaoBabs Avenue son konumu için bir tutku olan herhangi bir kişiye veya ağaçlar sevme değil. Ağaçlar, her yıl yüzlerce turist ve fotoğrafçılar çizin.

Afrika - en güzel kıta

Bu koleksiyon görüntüleri ve Simgesel Afrika'da ziyaret için sadece birkaç muhteşem yerlerde binlerce vardır. Turistler, sporcu, fotoğrafçı, zoolog, oşinograflar ve çok daha fazla, nihai kıta ve gerçekten meşgul ve tutku içinde deneyimi için konum bu. Afrika yaban hayatı ve başka bir yerde dünyanın aksine ormanlarıdır. Afrika olduğunu gerçekten gizemli, güzel ve tarihi bir içerik - wonder ve güzellik dolu.

Okuma için teşekkür ederiz. Afrika boyunca yerleri bu toplama zevk alırsınız! #Africa, yarın büyük Film üzerinde ek ve #AfricaNews hashtag kullanarak bizim konuşmaları takip için abone hakkında daha fazla bilgi için! Oradayken, #BitcoinAfrica ve #BitcoinNigeria, biz daha fazla bilgi yakında gelecek tanıtan kontrol için zaman ayırın emin olun! Lütfen bizi takip edin Twitter @Greater_T ve Facebook.com/GreaterT bizim Facebook sayfası gibi. Sağ ol, herkes!

 

Steven Carpenter tarafından yazılmış

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160