Alessandro Fatichi bir tepe yarışı ve FilmAnnex üzerinden devir teslim için BitLanders giriş yaptı.

Posted on at

This post is also available in:

Veneto Ağustos ayının ilk hafta sonu Castionese yarış yokuş yukarı Alpleri 40 baskı yapıldı.

Alessandro Fatichi uzmanlık, ilk olarak önümüzdeki birkaç yarış sezon eğitim yapıldı.

Ayrıca yine bir yarış arabasının markası FilmAnnex görmek için fırsat oldu ama sonraki yarıştan BitLanders marka göreceksiniz. Tüm Bitcoin için yeni sosyal BitLanders geliştirilmesi sayesinde ilgili macera devam etmek.

Bu da bir ilk olduğu için Alessandro ilgili izlenimlerini ve özel geleceği ve Bitcoin motor sporları dünyanın geleceği için beklediğini sordu.

Yarışın ustaca Rallyciak arkadaşları tarafından yapılan Video Özeti:

 

RF: Neden bir tepe yarışı yapmak yerine, miting ile devam kararı?
AF: mitingler terk değil, aksine, bu yarışı fırsat yaklaşan ralli için eğitim ağırlıklı olarak presentated. AF motor sporları ile diğer arabalar bu rekabet ve hatta bu deneyimi yapmak için fırsat hallettim.

RF: Yarış bu tür ve ralli arasında ne fark buldun mu?
AF: İlk olarak, size yol gösterici olmadan tek başına çalıştırmak ve yapmak için mesafe oldukça sınırlı, aynı yoldan iki kez seyahat etmek zorunda. Onlar % 100 ilk ölçerden vermek zorunda nerede kısa koşular denir. Yetiştirmek ve daha araba anlamak için çok yararlı, ama mitingler kesinlikle daha heyecan verici.

RF: Bitcoin, bu criptocurrency motor sporlarında görmek hangi umutları ile ilgili bir soru?
AF: Her şey gibi finans ve kazanç umutları hakkında Bitcoin motor sporları içinde bir gelecek var ve genel olarak spor. Bunun gibi sorun, belli bir süre bu yıl, bu tür bir finans spekülasyon bir sürü oluşturur ve gerçek kalkınma ve bakış açısı ne kaybederiz sonraydı. Ama buna rağmen her şeyi sürekli ve aşamalı büyüme, gelişme ve spekülasyonlar için bağlantılı olması için geri döner.

RF: Yeni sosyal Bitlanders ne düşünüyorsun?
AF: Francesco Rulli kaptanlığını takım her zaman parlak fikirler ve yenilikler, devam edin ve iyileştirmek için çaba için üretir. Biz bir dünyada hamle hızlı, belki çok fazla ve durumlara uyum, onları geliştirmek veya daha rekabetçi olmalarını üzmek içindir. Koşulları ve mükemmel için sürekli ve düzenli haber bekliyoruz.

Alessandro BitLanders ile sefere arabasının üzerinde ırk, daha onu görmek için bekleyen bu kısa sohbet için teşekkür ediyoruz.

 

Race Fever Tv

Dünyadan, araba yarış, bu harika spor için ateş neden adrenalin.Mitingler parça, hayranları tarafından gösterilen motor kükreyen gezegenin her türlü yarışlar üzerinden tüm yarışları seven ve her kim "kelimenin tam anlamıyla bu sporu hasta" Bu tutku paylaşmak çalışıyorum.
Artan kültür ve bilgi motor sporları.



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160