Almanya'da bir hafta sonu - 2. Gün: Bayreuth Yemeği

Posted on at


Biz 'Hermitage ve Mahkeme Bahçe Bayreuth' ve Bamberg ÅŸehri ziyaret Almanya'daki yolculuk bizim ikinci gününde. 18:00 etrafında biz Bamberg sol ve Bayreuth geri bizim otele yöneldi. Kısa bir aradan sonra, biz daha sonra akÅŸam yemeÄŸi için "Goldener Löwe" adlı bir restorana gittik. EÄŸer "Goldener Löwe" ne anlama geldiÄŸini tahmin edebiliyor musunuz? Burada kısa bir Alman derstir: Goldener Golden, gelir ve Löwe Ä°ngilizce Aslan demektir ... yani Goldener Löwe Golden Lion olduÄŸunu!

AkÅŸam yemeÄŸinde ne var ki? Daha Alman mutfağı yemekleri ve tabii ki benim favori BuÄŸday birası (Weissbier)! :) Dil engeli olsa bile, ben hemen hemen tüm Alman mutfağı yemekleri gibi düÅŸünüyorum ama biz yine de nefis bir ÅŸey sipariÅŸ baÅŸardı! Ä°ÅŸte biz sipariÅŸ yemekleri ÅŸunlardır:

 

- Öküz yanakları.

 

- Patates Dumpling ile Rinderroulade.

 

- Patates Dumpling ile Sauerbraten.

 

- Semmel köfte; Alman Ekmek Köfte.

 

- Ekşi ve tatlı mor Almanlar.

KuÅŸkusuz onlar were great! Kulmbacherstrasse 30, 95445 Bayreuth, Tel: sonunda Bayreuth bir gün sona, belki bunu bir deneyin :) Ä°ÅŸte "Goldener Löwe" adresidir verebilir. 0921-746060

 

Eh ... Bugünlük yeterince kalori! Iyi geceler :)

 

EÄŸer daha fazla Alman mutfağı yemekleri görmek istiyorsanız, bu blog kontrol edebilirsiniz: "Almanya'da bir hafta sonu: Bayreuth Gün 1 AkÅŸam YemeÄŸi".

-Ellyn

Ä°ngilizce'den çeviri ve düzenleyen: Sobi



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160