Bitlanders Úvaha

Posted on at


V poslední době se hodně diskutuje o BUZZ (naFB). Hodně lidí tam panikaří, včera dokonce spadly BUZZy o 20, takže panika ještě větší! Jedni tvrdí, že o nic nejde a ti druzí, že je to konec. Řekneme si tedy, kde je pravda.

Pravda je asi taková: Projekt Bitlanders je starší, než 7 let a pokud se podíváte, členové, kteří jsou zde víc než rok mají většinou pouze 1 BUZZ. Proč? Protože byli ve stejné situaci jako teď my a nezvládli to!

1. Ať už tady vyděláte kolik chcete, přece jen tu chybí nějaké funkce, které nabízí FB. ( přátelé, skupiny, messenger atd.)

2. Tím, že se tady dají vydělat peníze, neberou to lidé jako sociální síť, ale jako business.

Takže pokud chcete opravdu vydělávat pravidelně a delší dobu, je třeba dodržovat jistá pravidla, jinak skončíte jako ti před vámi. Naučte se používat Bitlanders, jako sociální síť. Chcete něco dát na FB? Dejte to na Bitlanders a potom to na FB sdílejte! Je jedno, jestli jde o fotku, video, nebo jen příspěvek.

Nezapomínejte na to, že vaše peníze vám vydělávají jiní a proto vydělávejte peníze vy jim. Je skvělé, že nemáte žádné fotky, videa ani blogy na profilu a že týden nic neděláte a přesto vyděláváte stejně. Věřte, že to dlouho nevydrží! Pokud vaši followeři neuvidí své příspěvky u vás, přestane je bavit dělat na vás.Časem se celý systém zhroutí.

Jak jsem uvedl ve svém videu,dělám ny Bitlanders každý den a mé výdělky hezky pomaličku rostou. A to mám necelých 600 followerů.

Třeba včera mi také spadly BUZZy o víc než 20, ale dnes jsem na 44 a výdělek mám větší než před tím.Koukněte na obrázek dole.

Máte chuť, víte co dělat, tak do toho sakra šlápněte, ať se nám to konečně pořáááádně rozjedéééé :))

 

 



About the author

Chons

I´m boy :)

Subscribe 0
160