Cafea sau Ceai?

Posted on at


Cafeaua si ceaiul sunt cele mai consumate băuturi ale lumii și ofera factori benefici pentru organismul uman.

Cafeaua

      Potrivit unui studiu, sa constatat că boabele de cafea prăjită conțin un ingredient care ajuta la digestie. Această băutură populară ne poate proteja de cancerul de piele, ajutând celulele sa se regenereaze. Consumand 2-3 cesti de cafea pe zi pot reduce bolile de inima cu pana la 20%, riscul de Alzheimer si boala Parkinson pot fi reduse si ele, iar riscul de depresie poate fi redus cu 15% pentru femei. Ca un tratament cosmetic, cafeaua este folosit pentru a remedia celulita.

Ceaiul

      Ceaiul este, de asemenea, bun, deoarece este foarte bogat in antioxidanti si, de asemenea, ajută la reducerea riscului de cancer a celulelor. Ceaiul negru sau verde sporeste productia de insulina din organism. Mai mult decât atât, consumand 2-3 cani de ceai verde pe zi previne, de asemenea, previne gingivia și cercurile intunecate. Ceaiul verde ajuta la protejarea neuronilor, precum și ajutoararea concetratiei.

 

Deci, care e preferata ta? Spune-ne în comentariile de mai jos.



About the author

thecosmos

I am a student pursuing my Bachelor's in Physics in New York City. I am originally from Romania. I love fixing computers, new technology amazes me and I make sure I stay updated each and every day. I enjoy helping others and I am usually the "go to" person when…

Subscribe 0
160