CEOportrait - güçlü görüntü zorunlu sosyal medya dünya olduğunu

Posted on at

This post is also available in:

Güçlü mü'minlere olduÄŸumuzu bir resim bin kelime deÄŸerinde olduÄŸunu söyleyerek eski içinde. Wikipedia yaklaşık 1911 fotoÄŸrafçılık emekleme aÅŸamasında iken, geri 's ilk görünümü vardır.

 

Vesikalık ve portreler fotoÄŸrafçılar, iÅŸ amaçlı sanatsal nedenlerle oluÅŸturabilirsiniz çeÅŸitli türleri vardır (comp kartları iÅŸ profilleri, model veya Vekili) amatör selfie aÅŸağı, kendine daha yakın arkadaÅŸ tatil ile ilgili temsil eden bir unadvised formu güncelleÅŸtirir.

 

Genellikle bir ihmali olanlar çok iÅŸ için LinkedIn ağırlıklı olarak kendi kendine baÄŸlayan insanların kendi yaklaşım odaklı gösteren güçlü görüntüleri kullanarak içinde görüyorum. Sadece kameraya kendine potansiyel iÅŸ fırsatları ve istemcilere vitrinde bir görüntü oluÅŸturmak için dizüstü bilgisayarınızda kullanmak için çok büyük bir hata olduÄŸuna inanıyorum.

CEOportrait - arkadaÅŸlarımızın bir NYC fotoÄŸraf temel alan ve düzenleme ekibi masters yaÅŸamöyküsünü insanlara en iyi ÅŸekilde, önemle üzerinde son izleyici görüntüleri odaklanarak yöneliktir için. Ekli görüntüler, modelleri, iÅŸ adamları, hayırsever ve ünlüler görebilirsiniz. Her görüntünün dikkatle sahnelenen fotoÄŸrafı ve dijital olarak geliÅŸmiÅŸ düzenleme araçları ile. Bu arada fotoÄŸraf dergilerde % 99.9 manipüle edilir. Önemlidir bu yüzden photoshop deÄŸil size ucube, boyama ama içine mükemmel ve cehennem belki bir sivilce kaldırın.

Bu yüzden kendini sosyal medya dünyasında ileri en iyi koymak için zaman ayırın ve NYC konum bakarsanız CEOportrait takım görünmesi için yukarı bir süperstar gibi.

Oh ve de video yapıyorlar...

 

 

 

 

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160