Christiano Ronaldo

Posted on at


 

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro Madeira, Portekiz Maria Dolores dos Santos Aveiro ve José Diniz Aveiro 5 Şubat 1985 tarihinde doğdu. Hıristiyan bir ağabeyi, Hugo ve iki ablası, Elma ve Liliana CATIA vardır. Adını babası tarafından etkilenmiştir eski Başkanı Ronald Reagan, esinlenilmiştir.

Hristiyan ilk oyuncu olarak onun becerilerini hakim nerede Madeira adası oldu. O ekibi yerinde, Nacional oynayan onun erken yıl geçirdi ve takım zaten bir isim Madeira iyi oyuncularından biri yaptı 12 oldu. O diğer büyük İngiliz kulüpleri dikkat çekmek için başlamadan önce uzun değildi. Sporting oldu Arasında Benfica, Hıristiyan ve ekibi bir çocuk olarak babasını izledi. Ama sonunda o annenin sevdiği ve Figo sever ile oğlunun hayalini oldu oynarken, büyürken takip Ne Sporting ekipman için oynamak için seçtim.

Bu on altı yaşında Sonra eski Liverpool yöneticisi Gerard Houllier tarafından keşfedilen, ancak Liverpool onlar çok genç olduğunu düşündüm ve becerilerini geliştirmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu ekipmanlara oturum niyet vardı. Sporting Manchester United karşı oynanan Ancak, 2003 yazında o yendi ve Cristiano Manchester United yöneticisi dikkatini Sir Alex Ferguson yakaladı.

O Manchester United ilk Portekizli oyuncusu Ronaldo oldu. O sayı 7 gömlek giydi gibi George Best ve David Beckham gibi eski oyuncuların basınca kadar yaşayabilir hissetmedim çünkü Başlangıçta, gömleğinin sayısına sayısı 28 istendi.

Yıl 2006-2008 yıldız için bir çok tartışmalı yıl olduğunu kanıtladı. 2006 Dünya Kupası'nda, Cristiano onların sportmenlik ilişkin suçlamaları ile karşı karşıya. İngiltere'ye karşı çeyrek final, bu İngiltere ekibi takımı için oynayan kulüp arkadaşı Wayne Rooney göndermek için çok obez oldu. Fanlar yeni Hıristiyan kabul etmeye başlayana kadar çok uzun değildi. 2007 yılında, o Yılın PFA Young Player, Yılın PFA Player, 'Yılın Player Yılın Futbolcusu Portekiz, Futbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu, Yılın Sir Matt Busby Player'ı ve Manchester United oyuncuların PFA kazandı Yılın Hayranları Oyuncu. 2008 yılı aynı zamanda ikinci kez çalıştırmak için Yılın PFA Player geri alınması gördüm. Aynı yıl, Ronaldo da İspanyol kulübü devleri Real Madrid transferini ilişkin tartışmalar ile uğraşmak zorunda kaldı. Sonunda Manchester United ile kalmak seçti ve o kulüp bırakmak amacıyla kamu sıra vurguladı.

Christian şimdi kuzeni ve kardeşi Ze Nuno birlikte yaşıyor. Tarlada, o çok aile odaklı kişi olduğunda. Ben futbol kariyerini seçmek üzereyken, Büyürken, o hayatında önemli bir rol oynamaya söyler ailesi, özellikle annesi ile daha az ekipman anlamına geleceğini kuyruk için çok zor olduğunu söyledi.

Boş zamanlarında boyunca, Hıristiyan pişirme sahiptir. O bir röportajda bahsettiğim futbol uygulamaya gitmeden önce o genellikle mutfak. Sürekli eğitim olduğundan, Cristiano nadiren TV izlemek için zamanımız var. Görmek için zaman olsun yaparsanız, o özellikle trivia soru hakkında ne oyunu gösterisi konumu İngilizce bir görmek isterim diyor. Hıristiyan hevesli bir öğrenci olduğunu ve o, her gün yeni şeyler öğrenmeye ilgi alır. Daha büyük Hıristiyan hobileri bir çaba ve sahtekârlık yapmak değil, insanları sigara içiyor arasında.

Tsunami Güneydoğu Asya vurduğunda, Hıristiyan muhtaçlara yardım etmek Endonezya'ya gitti. Bir kaç şey sadaka ihalesi için fon yardımcı olur. Onun yıldız durumu yardım için başkalarına ulaşmak yardımcı olacak inanıyor çünkü gelecekte beklenen daha hayırsever projeler katılın.
Ezequiel De Castilla: - By IMDb Mini Biyografi

Markalar (1)
Çok o fantezi filmleri ve Stepovers için bilinir
Diğer bilgiler (54)
2003 yılında İngiltere'de en pahalı genç oldu.
Onun idol oyuncu Luis Figo olduğunu.
O Portekiz'de düzenlenen Euro 2004 için Kasım 2003'te Kazakistan'da karşı yaptığı ilk yaptıktan sonra Portekizli milli takım için seçildi.
7 numaralı gömlek alın.
Ilk 12.240.000 £ için 2003 yılının Ağustos ayında Sporting Lizbon'dan Manchester United'a tarafından imzalanmıştır.
O Millwall FC karşı FA Cup 2004 finalinde ilk golü attı.
O 2003 yılının Ağustos ayında Kurtlar karşı onun tam Manchester United başlangıcını yaptı.
O Manchester United Highbury Arsenal 4-2 yendi yardımcı 2 gol attı.
O bir televizyon reklamında Suzuki yer aldı.
2003/04 sezonunda en iyi oyuncusu seçildi.
Babası eski ABD Başkanı Ronald Reagan sonra onu atadı.
O şimdiye kadar ilk oyuncu Manchester United Portekizce oldu.
Anne ve babasının adları Maria Dolores dos Santos Aveiro ve José Diniz Aveiro vardır.
Obeso ceza sahası içinde dalış için birçok kez olmuştur.
O Nike çeşitli reklamlarda rol aldı.
Sporting Lisbon Manchester United tarafından imzalandı sonra Manchester United'ı katılmadan önce bir hafta onlara karşı oynadı.
Lizbon 13 yaşındayken onun kolej takımı için onu imzaladı spor £ 1.500 olduğunu.
O Fas kıyılarında Madeira Portekiz adasında fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.
Bu David Beckham için uzun vadeli bir yedek olarak Manchester United tarafından imzalandı.
O Madeira memleketi bir idol olduğunu.
O 2003 yılının Ağustos ayında Kazakistan karşısında Portekiz için yaptığı uluslararası yaptı.
O Old Trafford'da Portsmouth FC karşı Manchester United için ilk golü attı.
Onun yerel milli takım için futbol oynamaktan.
Manchester United ile yeni bir beş yıllık sözleşme imzalandı.
Rusya'da uluslararası görev iken babası öldü.
İlk FIFPro ödülü o yıl ödülü özel genç oyuncu seçildi.
Bir sezon öncesi dostu oyuncu Manchester United karşı oynadıktan sonra Manchester United yöneticisi geri Manchester uçakta Cristiano imzalamaya çağırdı.
Daha önce üç eski Manchester United oyuncuları tarafından sahibi olduğu Cheshire bir £ 1.500.000 konak lira aldım.
Gümüş Porsche Sürüş.
O tsunamiden etkilenen bölgeleri ziyaret etmek için Endonezya'ya uçtu ve onun kişisel spor malzemeleri açık arttırma milyar rupi üzerinde kaldırdı.
Kardeşi ve iki kız kardeş ile büyüdüm.
O Middlesbrough FC karşı Manchester United 1000. lig golünü attı.
O Portekiz oynadığı zaman o forma numarasını 7 giyer.
Bu 2004 Yılı UEFA Takımı'nda seçildi.
Manchester United ile yeni bir iki yıllık uzatma imzaladı.
O 50 maçta yapma 2004/05 sezonu tamamladı ve dokuz gol attı.
Kariyeri onur (2004) Euro 2004 finalist (2004) UEFA Yılın Takımı (2004) FA Cup finalisti (2005) Yılın FIFPro Special Young Player (2005) FA Kupası kazanan içerir
Hristiyan ilk 16 yaşında eski Liverpool FC yöneticisi 'Gerard Houllier' tarafından fark edildi.
Cristiano kırmızı Ferrari 435 sürücüler.
2006 Kupa Kazanan Ligi.
O Mart PFA Player seçildi. (Nisan 2006)
O bir alt 10 olarak 2005/06 sezonu yönelik kararlar 37 maçta bitmiş ve 12 gol ile, Manchester United için iyi bir sezonu ayarı.
Ablası Elma tarafından işletilen Sizin CR7 mağazası amatörler bağlantı noktası tarafından çalındı.
2007 yılında İngiltere'de Yılın Genç Futbolcusu, Yılın (Premier League) Yıl Oyuncu PFA taraftarların PFA Player kazandı Yılın İngiliz futbolcusu, Futbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu, Yılın ve oyuncu Manchester United Sir Matt Busby Oyuncu Yılın oyuncusu.
Dünya Kupası çeyrek finalde Portekiz karşısında Wayne Rooney sınırdışı onun parçası sonra futbol taraftarları Inglês ile "Public Enemy No.1" oldu.
Sadece o da, İspanyolca ve İngilizce ama İngilizce biliyor.
3 Temmuz 2010 o kendine sonra oğlunu adlandırma, bir çocuğa bir baba olmuştu açıkladı. anne bilinmeyen bir Amerikalı kadın.
Hıristiyan yeni bir balmumu rakam Londra, İngiltere Madame Tussauds, 9 Haziran 2010 de açıldı.
Bu İngilizce milli takım kaptanı olarak hizmet vermektedir.
11 Haziran 2010 Temmuz 11, Güney Afrika 2010 Dünya Kupası FIFA 2010 [Haziran 2010] için
Manchester United FC [Ağustos 2003] için oynamak
Manchester United FC oynayan üçüncü sezonu seçin. [Ağustos 2005]
Manchester United'da geçirdiği beşinci sezonu başlıyor. [Ağustos 2007]
Manchester United Real Madrid, bir oyuncu için bir kaydın Ronaldo için 131.000.000 $ koşulsuz teklifi kabul etti. [Haziran 2009]
Kişisel Alıntılar (7)
Bir gün, aynı saygısı George Best ve Beckham beni dışarı götürdü, ben çok gurur duyardı. Ben çok çalışıyorum budur.
Genç oyuncular bir çok United'da zafer var, o zaman neden benim başıma değil mi? Ben gencim endişeli değilim - ben gelenin en iyisini bir teşvik var.
7 gömlek bir onur ve bir sorumluluktur. Ben bana şans getirir umarım.
Dünyanın en iyi oyuncu olma hayalini hiçbir zararı yoktur. Bu en iyi olmaya çalışıyorum ilgili. Ben başarmak için çalışıyoruz devam edecektir, ama benim yetenekleri içindedir.
Benim niyetim en iyisi olmaktır meslektaşlarını gizlemeye çalıştı asla
Ben de iyiyim, çünkü benden nefret edebilir!
Kalkmak için, ben Brezilya müziği seçin. Ama romantik anlar için ben Phil Collins, George Michael, Elton John tercih ederim.


TAGS:


About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160