Facebook Kullanarak Film Annex'teki Video ve Bloglarınızın Tanıtımını Yapmak

Posted on at


Bu blogun orijinali İngilizce olarak Using Facebook to Promote Your Content on Film Annex başlığıyla yayınlanmıştır.

This is the Turkish translation of a previously posted blog called Using Facebook to Promote Your Content on Film Annex.

 

Facebook kullanarak arkadaşlarınızla bağlantı kurun. Facebook size birçok paylaşım aracı sunar. Arkadaşlarınızın duvarına yazmaktan mesajlaşmaya, fotoğraf ve video paylaşımından yorum yapmaya, yeni sayfa yaratmaktan grup oluşturmaya kadar bir sürü aktivite sunar size Facebook.

Aşağıda, Film Annex'teki blog ve videolarınızı Facebook'ta en iyi şekilde tanıtabilmeniz için bir liste yarattık.

  1. Videonuzu arkadaşlarınızın duvarında paylaşın. Videonuzun linkini kopyalayıp yapıştırarak ya da filminizin sayfasındaki Facebook Like butonunu kullanarak paylaşabilirsiniz. Bu paylaşım, Film Annex kontrol panelinizdeki paylaşım puanlarınızı da arttıracaktır. 
  2. Blogunuzun linkini aynı şekilde, kendi ya da arkadaşlarınızın duvarında paylaşarak ya da Facebook Like butonunu kullarak tanıtabilirsiniz.
  3. Video ve bloglarınızı tanıtmak icin bir Facebook sayfası açın. Kişisel Facebook profilinize ek olarak, işlerinizin reklamını oluşturturduğunuz Facebook sayfasında yapabilirsiniz. Sayfanızın takipçileri ve hayranları olacaktır ve bu kişilerle sayfanızda iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca, sayfanızın performansını Facebook Insight aracıyla ölçebilirsiniz. Bu araçla, sayfanızda beğenilen ve paylaşılan bilgileri rahatça görebilirsiniz. Eğer birden fazla sayfanız varsa, @ işaretini kullanarak sayfalarınız arasında bağlantı kurabilirsiniz. Tüm arkadaşlarınızı sayfalarınızı sevmeleri için davet edin!
  4. Eğer kendi sayfanız dışında herhangi bir Facebook sayfasının yönteticisi iseniz, video ve bloglarınızın linkini yönetici olduğunuz sayfalarda da paylaşabilirsiniz.
  5. Eğer ilgi alanınız ya da çalıştığınız endüstri ile alakalı bir Facebook grubunun üyesiyseniz, linklerinizi grup sayfalarının duvarında ya da grup üyelerine özel mesaj atarak paylaşabilirsiniz.
  6. Birisi sizin linkinizi kendi Facebook duvarinda ya da arkadaşlarının duvarında paylaşırsa, bu sizin Film Annex kontrol panelinizdeki "influence" puanınızı arttırır. Bu paylaşım başkalarının sizin video ve bloglarınızla ilgili konuştuğunun göstergesidir!

Sosyal medya paylaşımına geri dön.

Çeviren: Eren Gülfidan

 



About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160