Film İnceleme: INBETWEENERS 2: yalaka poms

Posted on at

This post is also available in:

INBETWEENERS 2, önce on dakika ölü film durur. Tam olarak ne olursa olsun, bir araba, taşra ve sağduyu eksikliği söz konusu olsa açığa vurmak istemiyorum. Ne olsun, karanlık bir nokta ve cevap: bir dönüm noktası olduğunu. Yazarlar açık yönetim Iain Morris ve Damon Beesley yaratıcı cul-de-sac içine dikkatimizi deneyin gross-out mizah bit bir hikayeyle park etmiş. Tam olarak ne olduğunu ortaya çıkarmak istemiyorum ama güneş çarpması, kavruk boğazlarını, penis ve idrar katılmaktadırlar. En muhtemel deus ex machina olduğunu. Yine, tam olarak ne söz konusu açığa vurmak istemiyorum ama çiçek açan bir dolandırıcı.

INBETWEENERS 2'ye ustalıkla işlenmiş drama için gitme. Erkek aşağılama komedi için gidin. Genellikle İngiliz filmleri ilk kadın koymak insanlar için işaret. Erkekler, James Bond bir yana, bir bit bok - zayıf, belirsiz, duyarsız hataları vardır. Bir nedeni J K Rowling Harry Potter gibi bir adam hakkında yazmak değil-o-büyük olasılıkla saldırın baykuşu yolda.

Filmler hakkında erkek utanç bize İngilizler daha iyi bizim kötü performans alanında hakkında hissetmek. O bir Test zafer Hindistan'a karşı Southampton sefil İngiliz kriket son on iki ay silsin değil. Gelince belgili tanımlık olağanüstü başarı-bizim Milli Futbol Takımı Hayır, yapma lütfen.

Bir keresinde gurur İngiltere'den birçok okuyucu bu inceleme olacaktır. Bunun yerine, onlar bu okudum eğer, soran olacak kendilerini, 'kim Inbetweeners 'misiniz? Onlar arasında bir orta derecede popüler Kanal dört (televizyon) komedi dizisi, çünkü onlar çocuk (çok pis fikirli) ne de erkekler (çok acıklı) sözde ama bir yere başlık karakterleri vardır. Dört karakter, Will (Simon Bird), Jay (James Buckley), Simon (Joe Thomas) ve Neil (Blake Morrison) okula giderken TV dizisi bitti. Bir sit-com asıl konumu Rudge Hill kapsamlı olmadan nedir? Cevap: değil bir sit-com. Bu devamı olan 45 milyon sterlin brüt ilham 2011 yılında yayımlanan bir deli gibi popüler spin-off film dizi esin kaynağı oldu.

Film yapımcıları, karakterleri hala bir çekici çünkü bu onların en büyük hit konuya geri döndüler anlatılması gereken hikaye anlatmak gibi olacaktır. THE INBETWEENERS 2 kredi neden was-den yapılmış bu bir-tüm ilkeleri üreticileri vardır size. Onlar asla ikonik rolleri sarsmak, ama sarhoş ve acı sonu edeceksen de onların break aşağı yakıt için yeterli nakit elde edebilir. Bu demek değildir ki Bay kuş, Buckley, Thomas ve Morrison yeteneksiz ama izleyiciler İngiltere'de İngiliz sit-com yıldız farklı yan göstermeye çalışıyor hoşgörüsüz. Richard O'Sullivan, Reg Varney veya Ronnie Barker RICHARD III yaptığını görmedim; Onlar tema ayarlamak ve bir reklam arası On dört dakikada durur.

Bir IB diğerinden ayırt eden? Gözlüklü, dişlek anlatıcı, ailesinin kıracak tarafından yaralı bir annenin çocuğu biraz böyle istiyor. Sadece ne değil onun clique ama kim olduğunu bilmeden kendi yetersizlikleri olmanın bir hava projeleri-aşağı çökmesini gönder. Jay Mouth olduğunu. Bir bağırsak boşluğa bir hemoroid konuşabilirim. Onun efsanevi açıkları, ama sadece bir titreyerek hassas ruh sevilmek istiyor yaratıcı cinsiyetçi açıklama yalan için bir yetenek arkasında bulunmaktadır. Doğal olarak, bir sürücü ehliyeti vardır. Simon orta derecede normal olanıdır. O kim cant şampuan ve saç kremi arasında karar vermek ve bu konuda gerçekten acımasız olsun sıralama sadece huysuz, muhtaç türleri, bir kız ama genelde film filminde alabilirsiniz. Simon'ın kız arkadaşı onun hoodies davlumbaz keser, iyelik çalışan bir şaka vardır. Morris ve Beesley tek anlattıktan sonra taşındı. Bunun yerine onların emrinde her uygulama ile bu şaka kamçılamak. Simon, gerçekten onu terk gerektiğini; Bunun yerine o meşgul olur. Neil dünyasına giriş yaptı gormless biridir. O kelimenin tam anlamıyla her şeyi alır. O öğrenme güçlükleri var gibi görünüyor ama ben emin Morris ve Beesley şiddetle onlar akıl hastası alay inkâr ederdin. Herkes dalga geçiyorsun.

 

So to the plot. In the months since the last movie, Will has gone to Bristol University and is desperate to impress Neil and Simon with his new found popularity. It doesn’t exist. He is humiliated in the opening minutes – I won’t spoil it – and has his furniture tied to the ceiling. I can’t remember where I saw this joke before – perhaps DIE VETTEN JAHRE SIND VORBEI (or THE EDUKATORS to give it its English title) – but I like to think Morris and Beesley haven’t consciously ripped off a film released in the UK by their principal backer, Channel Four. They just didn’t do their hausaufgaben.  Will’s life is crud, and probably some ruder words. So he is secretly pleased to hear that in his gap year Jay is living large in Australia. Jay is, by his own unreliable account, a successful DJ in a happening nightclub and lives in a spectacular mansion where his every sexual need, and some he didn’t have, is tended to. (That joke actually isn’t in the movie, but I included b

Şaka-tahmin-olanlar berbat etmek istemedim.) Büyük ölçüde onun öğrencisi artan riski az borç, katılır Simon ve Neil izlemek onların improbably başarılı arkadaş nereye onlar keşfetmek o onların girişimi için çok konuşuyor... Jay'in motivasyon oldukça hızlı bir şekilde ortaya çıkıyor yani dört tane onun rüya gerçek oldu ve aynı zamanda

About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160