Film İnceleme: Tanrı'nın cep-Elvis Costello şarkısı değil mi?

Posted on at

This post is also available in:

Karşılaştırın ve kontrast: Christina Hendricks Tanrı'nın cebinde (2014) ve PARIS alabalık (1991), Barbara Hershey, hem de roman Pete Dexter tarafından uyarlanmıştır
 
Onun ölümünden sonra yayımlanan eser aktör Philip Seymour Hoffman izleyemiyorum ve tıkanmış. Onun zamanından önce bir talihsizlik ilaçlarla öldü ama onun final performansları ibret ile yatırım bu yazarlar biri olmayı reddediyorum. 'O o nakleden ağrıyan üzüntü göz [buraya ekle başlık] filme ölüm eşiğinde olduğunu.' Eğer birisi böyle bir çizgi yazdı, bir yalandır. Tabii ki, o üzgün ve sarhoş - davranıyor. Bir sonraki görevinde mutlu amca ya da narsist über kötü adam olabilir.
 
Ben Tanrı'nın CEBİNDE onun son ekran rollerden birini özellikli seyrederken, eğer onun hakkında hiçbir şey bilmiyordu ben kendimi ölümünün şartlar boşandı. Bu çok kolay çünkü aslında onun, diğer bir deyişle, onun profesyonel kredi haberim oldu. Bizce yıldız biliyoruz, ama aktörler sır dolu ve neden olmasın? Yıldız bilmek istiyoruz; onların cazibesi bir parçası, karar vermiş Idol ölümcül bir kusuru vardır (çok şükür). Aktörler biz kime fark ettik sadece Gala dernek tarafından takdir insanlar vardır. 'X' olduğu 'y' ile-dinamit Yani kimyasal formülü.

 

Tanrı'nın CEBİNDE, bir romanından uyarlanmış olan eser, PARIS alabalık ve gazeteci çocuk, daha önce Stephen Gyllenhaal ve Lee Daniels tarafından sırasıyla filme, Pete Dexter tarafından Hoffman için layık bir kitabe olduğunu anlatmak istiyorum. Aslında, bilmiyorum ne demek. Hoffman belki CAPOTE dışında çok az yıldız üretme Filmler yer aldı. O ne o bir kahraman varyasyonları oynamak değil demektir bir karakter oyuncusu olarak kötüleyici için denir.
 
Hoffman burada yaptığı kendisini ödünç bu out, iyi thumbed Amerikalı bir klasik aktör-açık-Yönetmen John Slattery bu zaman gibi. Uzun süren TV dizisi MAD MEN Slattery'nın çalışmaları hakkında bilgi sahibi değilim-bazı gösterir dikkat etmezsen, özellikle eğer başlangıçta yakalamak değil veya karakter Tarih öncesi takdir vardır, ama ben bir anlaşma olduğunu anlamak. MAD MEN, 1960'larda ayarlanır; Tanrı'nın CEBİNDE, başka bir kentsel drama, ama kadarıyla kaldırılan reklam dünyası hayal olabilir- ve STAR WARS alıntı kendimi bulmak, 'biraz hayal edebiliyorum' olarak-belki de bir on yıl bir buçuk sonra ayarlanır. Sen tutturmak hiçbir pop kültürü referansları vardır. Kimse cep telefonu var ve iyi bir tabut maliyeti $5.995 ama çok fazla önemli değil dikkat edin. Zavallı, ihmal edilen mahalleler-en azından o içinde filmler-çok sık değişiklikler yüzük yok.
 
PARIS alabalık ve gazeteci çocuk gibi Tanrı'nın cep çift sürücüler ırkçılık ve arzu özellikleri. Bu filmlerden farklı olarak, Güney, Philadelphia çok İrlandalı bir mahallede set değil. Leon (Caleb Landry Jones) genç bir ustura wielding gün işçi kimi o bir mola sırasında kışkırttı yaşlı bir Afrikalı-Amerikalı işçi öldürüldü. Onun arkadaşları ve patronu örtbas etmek; bir kazaydı, ona bir zincir düştü. Ancak, annesi, Jeanie (Christina Hendricks) ikna olmuş değil. İkincisini de soruyor, Mickey (Hoffman) koca kim içine bakmak onun cenazesi için para toplamak için çalışıyor. Arkadaşı dedi gangster içine bakmak için sormak için yirmi büyük gangster için borçlu olan Arthur (John Turturro) bağlantı kurar. Patron için ahem, beklenmeyen sonuçlar konuşmak onun kışlık iç çamaşırı birkaç gönderir. Bu arada bir sarhoş Gazetesi köşe yazarı Richard hikaye araştırmak için gönderdiğimiz Shellburn (Richard Jenkins) yaslı anne için düşüyor. Onu evine ülkede göster-eşit beklenmedik bir şey işaret istiyor. Eddie Marsan, sevimsiz bir cenaze direktörü dökme mermi. Ne kadar anlayışsız? Onu sen-si olmak kullanılmış 1.400 $6.000 $ yanlış ata (tornalama yaprak) yedekleme doğru söylemeyi dene-nasıl yanıt bak.
 
Gazeteci çocuk gibi ile Tanrı'nın cep Aslında çapa, birisi bizim için işleri yoluna koymak için kök yok. Mickey, Hoffman'ın flailing, kusurlu, adi suçlu en yakın var, ama film değil, söyledikleri, onun bakış açısından. Biz aynı anda içinde ve dışında faaliyet gösteren bir toplum, kendi rollerinin daldırılır. Tabii, bir karakter rüşvet alabilir ama o soru sormam gerekiyor, aksi takdirde göğüs bir darbe olduğunu.
 
Belki bir film Jeanie olduğunu iddia edebilir. O Richard yapma onu ve biraz sonra gözler köşe yazarı durdurmaz. Şaşırtıcı, pasif bir performans vermek için teşvik

About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160