Film İnceleme: Tehlikeli bir oyun: kolyesi insanlar tekrar koz

Posted on at

This post is also available in:

Gelecek ay, geri sinemalarda 2012'in ilk Scot Michael Forbes var. Kim bu? Şey, Celtic için çalmıyor. Ne bisiklet veya tenis Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı. Ne de Somon Balıkçılık inç YEMEN'ortaya çıktı. Forbes, 'VE BEEN UYDURMA Anthony Baxter'ın 2012 belgeselde, Donald Trump'ı ayakta önem geldi. Şimdi, Baxter'ın bir devamı, A tehlikeli oyun hangi yıldızı Steven Seagal, hiç olmadığı kadar belden yukarı filme düz DVD devamı gibi geliyor, tamamlandı.

Donald Trump karşı 62 yaşındaki çiftçi nesi var? Şey, Trump state-of--art golf sahası içinde Aberdeenshire geliştirilirken, Forbes onu toprağını satmam. Trump Forbes bir gecekondu çiftliğinden arıyorum Basında çarptı. Gerçekte, Trump basitçe, Forbes'in arazi parçası kapsayan ve göz hassas torna başında inşa oldu. Gelişmekte olan bir ülkedeki bir kadın gibi çalışır de aslında yaşayan bir kuyudan su toplama için olan Forbes'in yaşlı anne, suyu kesti.

İskoç milliyetçi parti lideri, Alex Salmond, İskoç Parlamentosu tam bağımsızlık-referandum da bu Eylül 's - den geçerek daha powers vermek için kampanya Bay Forbes için ayakta düşünürdüm ve onun anne ve dünya yaşam koşulları kendi ülkesinde savunucusu değil. Değil bir parçasıdır. (Göre film), bariz sessiz kaldı o dünyanın en ünlü milyarder daha fazla yaşam koşulları onun bileşenlerinin biri birinden Dahilde yatırım değer açıkça. Açıkça, yerel kahraman onun favori filmlerinden biri değil.

A tehlikeli oyun, Baxter'ın dikkatini başka bir lüks golf geliştirme, Dobruca, Slovenya, ünlü golfçü Greg Norman danışarak tasarlanmış karşı direnç belge için genişler. Tüm şehri bir dünya mirası alanı belirlenmiştir. Ama biz golf konuşurken dünya mirası nedir? Güzel bağlantılar, sakin su özellikleri, lüks otel ve spa.

Dubrovnik benzersiz tünemiş yüksek Sloven sahil knuckle ve kendi içinde bir ziyaretçi cazibe görünüyor. Ancak kentin belediye başkanı arazi bina yerli erişmek mümkün olmayacak bir çare için vazgeçmeye istekli olduğunu. Böyle bir ders Üyelik (muadili ABD ile karşılaştırıldığında) 150.000 $ gibi bir şey olurdu. Ayrıca, tutmak için uygun Yeşiller pürüzsüz ve şaşaalı su, kuraklık zamanlarında daha az kullanılabilir için yerli hale oldukça uzun sürer.

Baxter'ın film güçlü su Bay Forbes anne için maliyet olsa da, o kendi halinde göstermek değil golf resorts gerçekten kaynakları yerel toplumdan, onları dışarı süzün. Film Eğer bu başka ülkelerde meydana sahip göstermişti daha güçlü olurdu. Alec Baldwin, bir Doğu lüks golf sahası karşı tam olarak bu durumda onun alanında yapılan Hampton oturma filmde nasıl su on dört kere yerel halk daha ucuz golf sahaları inşa şirket almak açıklar. Bunun neresi adil? Onun mantığı kuşkusuz, sapıkça. CostCo üyeleri yerel mağaza daha ucuz mal ? Bir satış indirimi uygulanıyor?

Film oldukça büyük bir üzerinde yerel fikir kaba ayakkabılı sürme üzerinde daha iyidir. Dubrovnik vatandaşları için kampanya ve başarılı bir referandum konusunda zorlamak. Onlar kazandı. Yine de, Belediye golf sahası inşa etmek istiyor. Demokrasi nedir?

Bu arada, Donald Trump, Aberdeenshire, çok yerel'ın muhalefeti içinde ikinci bir golf sahası planlıyor. Mevcut rotasını erdemleri extols. Basının önünde esasen Trump organizasyon tarafından sahip olunan bir şirketten bir ödül verilir. Bu halkla ilişkiler, en umutsuz olduğunu. BEEN'VE UYDURMA ve arama Baxter zavallı bir yönetmen röportaj yapmak reddetti, Trump şimdi o kendi kopyasını yapmak ısrar bir röportajda onun noktaları koymak için istekli. Trump, olağanüstü başarılı bir işadamı, yardım edemem ama küstah ve kibirli görünüyor.

Başka bir yerde, Birleşik Arap Emirlikleri için başka bir lüks golf sahası danışmanlık Tiger Woods görür. Bağımsız değişken su hakkında burada daha güçlü bir şekilde yapılır. Ayrıca, Baxter golf sahaları son doğal özellikleri ve onlar yerinden topluluklar az muhtemel noktası oluşturur.

Trump Aberdeenshire başarılı ? Bir ders, BAE, Woods onun bildirilen $55 milyon ücret haklı inşa edilmiştir? Bunun için ben bir günübirlik sadece 12 Eylül 2014 yılında Cineworld ve Picturehouse üzerinde sinemalar hala şu anda İskoçya'da dahil olmak üzere İngiltere, eleme gets belgesel seyrederek keşfetmek izin vereceğim.

Soho eleme odalarının, D'Arblay Street, 28 Temmuz Pazartesi, 18:30 gözden medya tarama

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160