Film İnceleme: Veliler GALAXY: beş olası kahramanlar ve zekâ

Posted on at

This post is also available in:

Neredeyse kaçınılmaz olarak bir film Yönetmen James Gunn'ın MUHAFIZLARI GALAKSİNİN hayal kırıklığına uğrayacak gibi evrensel olarak övdü. Bir hafta sonra yayın izlerken, malzeme çekme delikleri komplo içinde buldum kendimi. Örneğin, bir Sony Walkman geçen 26 yıl sonra sık kullanılması hiç gördün ? Kasetleri kendilerini kesinlikle böyle sürmez uzun. Sekiz yaşında bir çocuk gerçekten FOOTLOOSE putlaştırmak? Devam edebilirim ama sonra Spoiler dünyasına girmek. O karakter T. ihanet edecek karakter A ortaya en bariz olanı Sonraki sahnede karakter T söyledim, 'sana ihanet etmek devam ediyor!' Gibi nasıl bu bilgiyi galaksinin çok hızlı aktarılmaktadır. Süper app hakkında konuşmak: i vazgeçin. A T & T. kullanılabilir olmalıdır

2000-ish çizgi roman Oxford mezunu Dan Abnett ve Andy Lanning (aka DnA) bağlı olarak, GÖKADASI veliler Spider Man, Thor veya Captain America gibi toplu kültürel bilinç girdiğiniz karakterleri alarak değil ilk Marvel Studios film olduğunu. Film savaş ötesinde yıldız, bir uzay Roger Corman üretilen knock-off of MAGNIFICENT SEVEN STAR WARS, 1979 yılında piyasaya yoluyla bir nefes daha vardır ve karakter türleri özgün değildir demek değil bu.

Bu bir mecaz gelen gizemli bir uzay gemisi tarafından 1988 genç Peter Quill olduğu gibi üçüncü tür kaldırdı yakın KARŞILAŞMALAR OF ile başlar. Neden onu? Ama orada bir sebep-Görünüşe göre o bile, sormuyor dürüst. Peter, sadece kanser tarafından alınan annesi tarafından izlemişti. Nerede heck babası-o bilmiyor değil. 26 yıl sonra o galaxy atlamalı yıldız bir sırıtışları Lord olarak (Chris Pratt), critter tekme ravager büyüdü. Mahvediciler ne yapıyorsun? Şeyler değil gerçek dünyada, ama onlar sipariş etmek çöpçülük bu filmde çok PC. Metal bir kürenin 40.000 adet değerinde ödül avcıları için bu durumda cansız nesneler gibidir.

Nedense, Yıldız Lord patronu, Yondu (Michael Rooker), görünüşe göre 88'tüy kadar tersledi ve onu yeme ekibine durdurulmuş bir mavi derili ahbap ihanet için motive. (Biz bu iki kez, bu yüzden biz unutma, ama hattı düz iki kez düşer anlatılır.) Tam olarak emin değiliz Quill/Star kralı o olmadan kim onu takım elbisesi, ama arkadaşlarım uçmayı öğretti, Yondu, evrendeki yolunu yapabilirsiniz düşünüyor bu yüzden sadece onunla gitmek zorundasın. Şahsen ben bazı kişisel motivasyon Quill verirdi, ama birçok fantastik filmlerdeki gibi bu itici ve kötü adamlar tehdidi boyunca döndürmek için kullanır.

Quill, sonra o kürenin tek dostum değil. Orada kiralık çeteleri tarafından Ronan suçlayan (Lee Pace) gönderilen, İmparator Palpatine STAR Wars benzer bir mavi derili kötü soğuk havada dışarı bıraktı. Eminim Ronan suçlayan çağrıldığını başlamadı. Öğrenciler okulda açıklama puan onların kullanımı göre akışı gerekir. Annesi bozuldu olmalı. (' Bana bir dondurma satın almadım! Neden mi?') Arkadaş edinmek zor zamanlar olurdu. Her gün Mahşer günüdür.

Her neyse, Quill patronu fiyatı habersiz kafasına ihanet dener. İki ödül avcıları, Rakun benzeri roket (Bradley Cooper tarafından seslendirilmiştir) ve ağaç benzeri Groot (Vin Diesel tarafından seslendirilmiştir) girin, eski Howard tarafından ördek ve ikinci gelen Yüzüklerin Efendisi Entler tarafından ilham: iki kule, her biri bir satırda olsa. Roket adam hangi hayvan bilmiyor çalışan bir şaka vardır. Sanırım şimdi o bir bilgisayara erişimi ve buna inanmak biraz zor bu yüzden kozmik internetten öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda Quill'in kuyruğumda Ronan'ın teğmenler, yeşil derili Gamora (Zoe Saldana) biridir.

Quill, roka, Groot ve Gamora birlikte ortak bir neden tarafından atılan ve eşlik eden bir beşinci, Drax Destroyer (Dave Bautista) adı açıkça onun anaokulu oyuncakları ile güvenilmez biri olduğunu gösteriyor. Bautista bir Maori savaşçı olan savaş boyası squeezy şişe kullanarak küçük bir çocuk tarafından uygulandığı da anlaşılacağı gibi bakmak için yapılır. ('Ketçap sandım.') Drax en ilham karakter ise; savaş ancak değil kültürel referanslar anlayan bir yerli Amerikan gibi o. O kelimenin tam anlamıyla her şeyi alır.

Karakterler, Gunn ve onun ortak senaryo Nicole Perlman ayarla onları küre daha güvenli bir yere götürmek için yola işaret toplayıcı (Benicio Del Toro), THOR kapanış dakika içinde tanıtılan bir karakter ile bir karşılaşma kurulmuş: DARK dünya kim biraz hayal kırıklığı olarak çıkıyor.

Glenn Close<span id="noHighligh


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160