Gelgit kayması: Annapolis için Newport ve BitLanders.com - Film ek Clarke Cooke evi ve Film ek yerine

Posted on at

This post is also available in:

Film Annex Blogger, otizm savaşçı anne, anne, Dustin ve Dylan, Katie Sweeney ve dostlarımızın Kathy ve Bert Knaus Newport, Rhode Island evde bir hafta sonu geçirmek başardık. Katie ve ben Newport'ta nişanlandı ve şehir, Denizi, plajları, insanlar, açık hava etkinlikleri ve şenlikli vibe dört mükemmel bir uyum olduğu gibi çeşitli yaz, yaz hafta sonları ve sezon hafta sonları Newport, geçirdim:

Newport Köprüsü ve şehir içinde belgili tanımlık geçmiş olan konak satır

Dylan Sweeney, Roya Mahboob ve Newport - 2013 yazında Fereshteh Füruğ

Cuma gecesi iki aile corral ve tarihi bir sömürge ev ve Bannister'ın Wharf Newport, Rhode Island Festival restoranı olan Clarke Cooke evinde 9 için bir tablo almak başardık. Barlar ve Newport docks üzerinde 5 farklı düzeylerde havadar bir ortamda patlak tablolar ile "Cooke House" favori restoran her yerde biridir.

 

Clark Cooke evi @ Dusk

Newport ve Clark Cooke House asla değiştirilebilir iken, önümüzdeki yaz gelgit 's Sweeney liman şehri Annapolis, BitLanders.com film yapımcısı Dylan Sweeney ABD Deniz Harp Okulu, Annapolis "onun"ikamet başladığında Maryland için değişen. Katie Sweeney Annapolis "Cooke House" yerine sordu ve yeni dostlarımız Annapolis tüm önerilerinizi bekliyoruz.

 

Annapolis, Maryland @ gece

Şimdi değişen gelgit ertesi sabah nerede Katie Sweeney Kathy Karich BitLanders.com anlatıyordu ve şimdi "Kath" BitLanders.com topluluk üyesi olan Newport mutfak masasında devam etti. Kath hoş geldiniz!

Sabah Joe ve şimdi BiLanders.com hayran Kathy Karich ve Katie Sweeney, Newport "BitLandering"

BitLanders.com nedir?

"Bitcoin, Facebook, Twitter, YouTube ve WordPress içerik platformdan ve öder eğer dayalı içerik, verilerinizi, senin şu ve paylaşım birleştirir paralel bir evren hayal. Nereye üye "içerik oyun (bloglar, filmleri, resimleri ve paylaşımı tanımlanan)" için para alır ve bu içeriği ulaşmak, etkisi, nişan ve kalite için ölçülür Bitlanders.com hoş geldiniz. Katılımcılara yapılan ödemeler bitcoin, global dijital para vardır."

 

BitLanders.com için hoş geldiniz ve lütfen @ www.BitLanders.com  kontrol edin.


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160