Google+ Kullanarak Film Annex'teki Video ve Bloglarınızın Tanıtımını Yapmak

Posted on at


Bu blogun orijinali İngilizce olarak Using Google+ to Promote Your Content on Film Annex başlığıyla yayınlanmıştır.

This is the Turkish translation of a previously posted blog called Using Google+ to Promote Your Content on Film Annex.

Google+'ı arkadaşlarınızla iletişim kurmak için kullanın. Google+ yazı metni, fotoğraf, video gibi unsurları profilinizde direk paylaşmanızı sağlar. Bu paylaşımları ister genel olarak (herkesin görebilceği gibi), ister sadece kendi sosyal halkalarınızda, ya da aile, arkadaş, ve meslektaşlarınızla yapabilirsiniz. Eger paylaşımlarınızı genel, yani herkese açık olarak yaparsanız, biri sizi Google'da aradığında, paylaştıklarınız bu taramada gözükür. Bu da iyi bir tanıtım yöntemidir.

Aşağıda Google+'ı Film Annex'teki video ve bloglarınızın tanıtımını yapmak icin en faydalı şekilde kullanmanın yollarıyla ilgili bir liste hazırladık:

  1. Film Annex profilinizi Google+ sayfanıza http://www.filmannex.com/posts/auth2/socialreg linkine giderek bağlayın.
  2. Video ve bloglarınızı Film Annex sayfalarınızdaki Google+ butonunu kullanarak paylaşabilirsiniz. Ayrıca video ya da blogunuzun linkini kopyalayıp yapıştırarak da Google+'da paylaşabilirsiniz. Bu paylaşım, Film Annex kontrol panelinizdeki paylaşım puanlarınızı da arttıracaktır. 
  3. Bütün paylaşımlarınıza hashtag (#) ekleyin. Hashtagler anahtar sözcük gibidir. Belirli sözcük ve konulara ulaşmak isteyenler paylaştıgınız unsurları hashtagleriniz sayesinde bulabilirler. 
  4. Web TV linkinizi Google+ sayfanızın betimleme (description) bölumune yerleştirin.
  5. Video ve bloglarınızı tanıtmak icin bir Google+ sayfası açın. Kişisel Google+ profilinize ek olarak, işlerinizin reklamını oluşturturduğunuz Google+ sayfasında yapabilirsiniz. Aynen Facebook, Twitter ve Tumblr'da oldugu gibi, sayfanızın takipçileri ve hayranları olacaktır. Bu kişilerle sayfanızda iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca, Google+ sayfanızdaki "Spred the Word" butonunu kullanarak sayfanızın reklamını yapabilirsiniz.
  6. Bağlantı kurmak istediğiniz insanların dikkatini @ işaretini kullanarak çekebilirsiniz. 
 
 
Çeviren: Eren Gülfidan


About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160