Haysiyet ve Gurur

Posted on at


Kur'an-ı Kerim Devletleri "Tanrı en onurlu ve onun yaratılış onurlu yapılmış".

Kur'an-ı Kerim bir başka ayet "Şüphesiz biz karada ve denizlerde bunları taşımak ve onlar için iyi şeyler hüküm yaptık ve biz belirgin bir terfi ile oluşturulan kimselerin çok üstünde onları tercih Adem'in çocukları onur var" diyor.

Onur insanın kaderidirHaysiyet onun ayrıcalıktır. O değil de onun uğruna bu konuma yükseltti, ama onun görev ve sorumlulukları buna karşılık bunu zorunda olmasıdır. Onun asil kaderini gerçekleştirmek ve şeylerin önceden mukadder kılınmak kendisi için belirlenen bir seviyeye yükseltmek için bütün daha önemlidir. Bu tür gerçekleşme erdirme sadece gençler tarafından garanti edilmektedir. Gençlik genişleme, büyüme, yüce fikirleri umut ve ego beslenme dönemidir. aynı zamanda buluş yürütme ve keşif dönemidir. Gençler milletin gerçek temsilcileridir. Onlar kaderi belirler. Onlar bu yönde eğitilmiş onlar yüksek grev ve kısa bir şey ile asla ödün vermeyiz.

Böyle bir egzersiz tüm aşırı transit yarıda için açık olmalıdır.Maksatlı faaliyetleri tamamen tükenme onların enerjilerini koymak. "Onurlu bir insanın kimliğini o zayıf düşürür asla olmasıdır. Aldattı veya bir güven ihanet asla. Dosdoğru Dünya gözlerine bakar".

Aşırı enerji ve gençlik canlılık onurlu taahhütlerin ideal bir ortam talep ediyoruz. Onur ve gurur duygusu insanlığın ve milletin geleceği için derin endişe nefes uyumlu ve ritmik bütünden uyarılmış.
Onur ve gurur duygusu üreten en önemli faktör öz disiplindir. Büyük öğretim ilk endişe insanın kendi içinde disiplini telkin görmek olmuştur. Onlar kendileri tarafından büyümek ve şeyler söylenmesi değildir. Bilgi farkındalık, Bilgi ve farkındalık yardım şeylerin gerçeği bilmek bir adam getiriyor. Bir öz disiplinli kişi oranda iyi bir duygusu geliştirir ve doğru şeyler ve doğru yön alır ile. Bu ona insanlığın refahı için bir şey ekleyerek memnuniyetini getiriyor. Dolayısıyla o onurlu olur. Böylece bir endişe ve bir misyon ile hayatta taşımak zorunda.



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160