MARKALI Mesaj > Kullanıcı içerik > ödüller > satış

Posted on at

This post is also available in:

Ağustos, ailem ve benim için özel bir ayıdır. Ben Ağustos ayında evlendim. Karım, oğlum Stefano ve ben Ağustos ayında doğdu. Ve biz www.bitLanders.com Ağustos 2014 yılında başlattı:

 

 

28 büyük reklam-1 milyar benzersiz kullanıcılarla ilgili ağları ile çalışan online film dağıtım, 9 yıl sonra marka ve reklamverenler doğrudan ilişki ve reklam harcamalarını ve onların ROI (yatırım getirisi) en iyi duruma getirmek için mükemmel bir formül tanımlamak için kendi satış arasındaki bağlantı gerekir öğrendim.

İşte reklamverenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış basit formül:

 

MARKALI MESAJI:

Marka ve reklam, hedefi belirlemek, daha fazla kaynak kartları satmak için ilk adımdır. Oluşturmak ve bu ürün ve hizmet ile ilişkilendirilen yerel reklam yayınlama-markalı mesaj bu.


Kullanıcı içerik:

İkinci adım, kayıtlı kullanıcılar, arkadaşları ve hayranları, bir "sosyal rol oynayan oyununa" katılır ve markalı iletiye ilişkili içerik oluşturmak için motive etmektir. Bu resimler, Bloglar, Yorumlar, videolar ve diğer sosyal medya iletişim biçimleri içerir. Kullanıcılar yararlanmak ve Avatarlar özelleştirmek ve dünya rol oynama oyunları girin; Kim Kardashian'ın uygulaması başarılı gossip oyunu örneğidir ve bitLanders ile birkaç benzer özellikleri paylaşır.


Ödüller:

Üçüncü adım üretilen içeriğin kalitesini ölçmek için sosyal medya ulaşmak ve etkilemek ve kullanıcıların ödüllendirmek için BuzzScore değeri atayın. Onunla birlikte bitLanders da kullanıcılara alışveriş ve harcama yetkisi Bitcoin bir değer atar. Bu yalnızca kullanıcılardan para al rolü oynamak Oyunları'diğer yenilikçi bir bakış açısıyla, onlar ürünler üzerinde harcama yapabilirsiniz, böylece kullanıcılar Bitcoin ve hediye kartları ile bitLanders biz senin ederken onlar en iyi ve stratejilerinin çalışma reklamveren kanıtlamak veya gibi nerede göstermek iyileştirme için bir oda.

SATIŞ:

Dördüncü adım kullanıcıları, arkadaşlar, okuyucular, fanlar ve takipçileri bu durumda Amazon kartları ile başladığımız ürün ile ilişkili elektronik hediye kartları satın almak için davet etmektir. O hediye kartları tarafından oluşturulan satış değerli bir gelir değil, aynı zamanda kullanıcının duyguları reklam, hizmet ve ilk iletide tanıtılan ürünlerle ilgili olarak değerli bir veri yok. Bu veri bize markalı mesaj ve satış arasında doğrudan bir ilişki tanımlamanızı sağlar; Bu itmek için daha fazla satış çoklu platformlarda ulusal veya uluslararası düzeyde ölçeklendirilebilir.


Böylece onların kampanya ve strateji daha geniş Pazar ve bitLanders ekosistem başlayan fırsatlar bir dizi için ayarlayabilirsiniz, marka ve reklamverenin mesajlarını ve satış arasında doğrudan bir bağlantı göstermek istiyorum.

 

Yukarıdaki ek olarak, biz de ürün ve hizmetlerini gelecek organik büyüme açısından Blockchain bağlayın. Blockchain son derece gelişmiş olmakla birlikte burada Bitcoin gibi dijital para bulunan ve Fred Wilson, Marc Andreessen ve Mike Novograts gibi insanların son derece güvenilir ve güvenli ortam saklamak onların güven.

 

Francesco Rulli



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160