Nasıl flip kitabım "Yapma yüzler" (Part 5) yapılan

Posted on at

This post is also available in:

Çünkü ı was güçlü-e doğru satmak ve benim dünyanın dört bir yanındaki insanlarla paylaşmak benim flip kitap yayıncılık çalışan tatminkar. Özellikle benim kitaplarımı ne kadar beğendiklerini söylüyor insanlardan mektuplar iyi. Gerçekten takdir ettim.

Onlar, bir hikaye, ama bir illüzyon ya da görsel hile üzerine dayanıyordu çünkü flip kitap ve film "Faces yapma" çıktı yolu ile özellikle memnun. Bazen ne zaman bir film veya flip kitap başladı ben bir görüntü ya da görsel bir fenomen ile başlar. Söz konusu olduğunda "yapma yüzler" film basit bir yapıya farklı karakterleri değişen ellerini yüzlerini örtmek ne zaman olacağına karar verdik.

Deneysel film içinde film yapımı için yapısal bir yaklaşım bu diyoruz. Konulu bir dizi varyasyonları ile incelenecek görsel bir fenomen vardır. Özellikle nasıl bir anda biz yeni bir karakter ve çevreleri ile aniden karşı karşıya kalırlar sevdim. O zaman ve uzayda yolculuk gibi. Cidden! Lol. Sanki bir makine izliyoruz tekrarlanan hareketleri biraz-hipnotik bir nitelik de farklı karakterler acımasız dışarı krank.

Bu özelliklerden hakkında film ve flip kitap-Faces"yapma" nın tadını çıkarın.

Lütfen tadını çıkarın, paylaşmak ve benim iki film aşağıda buzz:

 

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160