Sachin Tendulkar Beden Eğitimi Deneme Life Of Part 1

Posted on at


Efsane olarak - Amitabh Bachchan kendisi "Sachin (Tendulkar) milletimizin kalbi, ülkenin o oynamak için dışarı gidiyor her zaman nefes ve dışarı çıktığında, ülke nefes durur.".

Demi - Tanrım, vesaire vesaire Master Blaster kriket Tanrı 10ulkar bombacı, Bombay Sachin slashin küçük usta, Sach, 4 + 6 = 10ulkar ve. Bu Kriket dünyasında Sachin Tendulkar varlığıdır.

Her zamanki gibi bozulmamış ve iddiasız kalan bir spor kişilik.
Yapımında Şampiyonu
Gençliği ve ötesi
Sachin Tendulkar orta sınıf bir ailenin mütevazı kökenli ve kültürden geliyor. Babası, Ramesh Tendulkar Profesör şair ve Marathi edebiyat profesörü oldu.

Prof Nitin Ramesh büyük oğlu aynı zamanda bir şair ve edebi oldu ve ilk kitabı için eyalet hükümeti tarafından tanındı. Ama sürekli uyanıklık gerekli olan Nitin Tendular değildi; O gençti, aile sorunları yapımcısı - MASTER SACHIN oldu.

Gençken, onun yemek ve öğleden sonra naps için eve gelmesini isteyen olmadan, gece ve gündüz oyun oynadı. Yine oynamak ve daha sonra örme dönmeyecek şekilde, bazen büyükannesi veya anne tahta sandalyeye bacaklarının birini takmak gerekir.

Sachin Sharadashram Vidyamandir (Lise) katıldı ve onun akıl hocası ve koç, Ramakant Achrekar gözetiminde yaptığı kriket başladı. Sachin ağları saatlerce uygulama için kullanılır. Onun bir Ruppee kök için para vereceğini akıl hocası ve kavun yorgun iken o para alacağı Sachin görevden mümkün olacaktır. Öte yandan Sachin görevden olmadan tüm oturumu geçerseniz, koç ona oda verecek. Sachin şimdi 13 o kazanmıştı sikke, en değerli varlıkları bazı göz önünde bulundurur.

Alçakgönüllülük ve güvenilirlik her zaman süper ünlü kişiye Sachin ve hayatının onun güçlü müttefiklerinden doğuştan doğada olmuştur. Hem de onun ilk yıllarında, ağabeyi tarafından söylendi gibi, o zamanlar duyarsız ya da kibirli bir şekilde davranmasına bir Sachin görmedim vermedi.

Saygı ve Sorumluluk:
Değiştirilemez Kalite onun büyükleri onun saygıdır. Önce onun tur, o asla ailede onun yaşlıların nimetlerini almayı unutur. Ve o asla o tur döndüğünde ailesi üyelerinin şey her satın unutuyor. O kızıyor asla başka sevdirmek kalitesi, Sachin vardır.

Devre medyada bilinen düşmanları vardır ne de herhangi bir favori var. Yazılarında onu rahatsız ve eleştirdi olanlar için, o basit bir felsefesi vardır: "çok basın mensubu onların kötü gün Sachin hakkına sahip onu etkileyecek bir şey veriyor ..

Kariyerinin ilk yıllarında, o çevre ve sosyal sorumluluk sorumluluğunu anladım. O herhangi bir alkol markası sigara ve pan masala, kabul asla ne diğer kısımları onun aynı giydi karşı-.

Kişi:
Diğerleri kriket ravine oynamak bir yaşta ,, Sachin Kapil Dev ve Muhammed Azharuddin gibi isimlerle boyun ve boyun zaten.

O kariyerinin başlarında aşan kazanmaya başlamıştı bile başarı ve şöhret Sachin, biraz değişmedi oybirliği vardır. Aile, Müzik, iyi yemek ve arkadaşlar - Ve bugün de, onun ilgisini Sürüş hızlı lüks otomobiller ve tutkusu yanında orta sınıfın bir kişi kalır.

Iken Sachin özel bir kişi olduğunu, ancak bir münzevi değildir. Bu anlamsız ve eğlenceli seven zaman ve o olmak istediği yerde olduğunu. Bir başka yönü sachin çok nazik yüzünden eğitim ve ailesi tarafından verilen değerlerin bugün bile ona basılmış olması olmasıdır. Ailesi her ne istediklerini yapmaya onlara çocukların özgürlüğünü vermişti ve bu güven ihlal olmamıştı emin yaptık. Okul Sachin değiştirmek için karar geldiğinde bile sachin babası bile bu genç yaşta, bilinen duygularını anlattı.

Sachin: Patriot
Fotoğrafçı tarafından fark gibi Mandhani Pradeep Sachin Güney Afrika'da bir tur için 1992-1993 yılında Johannesburg indi zaman, takım Hint oyuncu var 1910 yılında kurulan Tolstoy Çiftliği, Mahatma Gandhi'nin ilk Satyagrah hareketini, ziyaret etmek zorunda anlatıyor ilk dinlenmek istedim, ama o Milleti Baba hakkında yaptığı rehber soruları durdurmak için genç Sachin meraklı durmadı az ilgi gösterdi. Genç ve Mahatma Gandhi hakkında bilgi için aç milleti için yaptığı gurur gösterdi.

1997 yılında Pakistan'a da turneye Joseph Hoover, bir gazetecinin sachin toplumda yoksul için bir şey yapıyor önerdi. O hemen kabul etti ve ona planlarını sordu ve o rahat sözler oldu için hiçbir planları vardı. Ama yarasalar için düzenlenen bir kaç dakika oyuncular imzalayacağını ve daha sonra da ihalesi yapılacaktır Bangalore gönderilecek.

Sözünün eri: Sachin Yorkshire parçası olmak için ilk yabancı oyuncu oldu. O kar varlığını güvence vermişti. koordinatörleri o gelmeyecek eğer büyük bir darbe olacağını korkuyorlardı. Çağrıldığında Ama o unworriedly sözünü verir, o onur olduğunu söyledim. Sachin sözünü tuttu.

Sachins ayakta ve itibar o yanlış tüm ulusun kurcalama topu suçlandı zaman iddiasına protesto yükseldi şekildedir. O Sachin dolandırıcı olamaz diyor kitlelerin duyguları BTSO NKP Salve eski Cumhurbaşkanı tarafından söylendi. Bu Gandhi Ji siyasete olduğu kriket olduğunu. Onun görüşüne göre bariz bir ayrımcılık oldu. ICC (Uluslararası Kriket Konseyi), bir hata Sachin top tahrif olmadığını hakeme haber vermeden çim topu kaldırmak olduğunu açıklamak için uygulanmıştır.


Doğmuş ve Marathi uo bir ailede büyüdü varlık sonra bile, Sachin protesto veya campaign. Hindistan karşıtı kuzey tetikleyen Shiv Sena gibi Kuzey Kızılderililer karşı herhangi bir önyargı (Maharashtra siyasi parti) gösterdi asla

Bal Thackeray (HAS Parti Genel Başkanı) Bombay Hindistan'ın bir parçası olduğunu ve bu arada kendisinin gördüğü gibi o sözleri zaman Sachin öfkesini aldı. O da bir Maharashtraian ve ben bundan son derece gurur duyuyorum, ama ilk önce bir Hint olduğunu söyledi.

Sachin tarafından bu sözler ilk olarak belirli bir eyalet, ama ülke değil, gerçek bir Hintli oldu. Gerçek Patriot


TAGS:


About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160