@SocialToaster CEO'su Brian Razzaque gençlik güçlendirme ve dijital okur-yazarlık için sosyal medya

Posted on at

This post is also available in:

"Kadınların ek girişimler içine onların topluma katkıda anlamlı bir rol üstlenmesi için bu kadınları güçlendirici, o kaynak dokunarak."

WA: kısaca kendinizi ve arka plan hakkında söyleyebilirsiniz?

BR: Ben kurucusu ve SocialToaster mucidi. Şirket başlatmadan önce başlamıştı bir büyüdü ve en büyük bir high-end butik web danışmanlık şirketi koştu Orta Atlantik bölgesi. Ben hala nerede derece içinde bilgisayar bilim, biyoloji kazanılan Johns Hopkins Üniversitesi öğrencisi iken aslında o firma başladı. Benim rol olarak dış kaynaklı bir CTO/CMO oyunculuk gerçekten yakınsama pazarlama ve teknoloji anlamak için bir fırsat verdi ve bana SocialToaster gibi bir şey yaratmak için gerekli arka plan ile sağlanan Müşterilerimizin birçoğu için de dahil olmak üzere bu firma ile.

WA: Ne SocialToaster ilgi çekici bir platform oluşturmak için ilham? Nasıl ?

BR: Çalışanlarımdan biri ile bir gün vardı etkileşim ilham geldi. Bize rağmen-lider olarak sektöründe kurulmasına yardımcı olacak bir teknik blog yayınlamak için kullanılır. Bir gün çalışanlarımdan biri bana geldi ve onun günlüğü, deftere nakledildiğinde okurken zevk çünkü biliyorum emin olmak istedi. "Elbette" çalışanlarıma birşey yayımladığınızda biliyorum izin, düşündüm ve sonra o ve arkadaşları Facebook, Twitter ve LinkedIn blog bir bağlantı paylaşmak için istekli olacağını sordum. Dedi, o içerik ilginç düşünce olarak bunun mutlu olurdu, ama tüm bu ağlara nakil biraz zor olurdu. Ve böylece SocialToaster için temel fikri doğdu. Platformumuzu paylaşım işlemi kolayca sadık hayranları ve takipçileri ile içeriği tanıtmak bir marka etkinleştirme, işsiz yararlanacak şekilde tasarlanmıştır. Biz oyun mekaniği "Super nişanlı ve katılan hayranlar" tutmak için ve sonra bunları çeşitli ödüller ve teşvikler için onların katılımı sağlamak için kullanın.

 

 

WA: Nasıl SocialToaster gençlik güçlendirme gelişmekte olan ülkelerde yükseltebilir gibi sosyal medya platformları ve Afganistan gibi kendi marka oluşturmak yardımcı sanıyorsun?

BR: Sosyal medya, genel olarak, büyük bir ekolayzer olduğunu. Bağlanmak ve bir seyirci ile geleneksel yayın ile ilgili maliyetler gerektirmeden meşgul için bir fırsat ile her kişi sağlar. Araçlar gibi SocialToaster markalar, küçük işletmeler ve bu kitleye yardımcı olmak için ağız kelime anlamlı bir şekilde kendi marka oluşturmak için yardımcı sürücü belirli eylemleri ölçekte yararlanmak için hatta tek tek kişilerin, ne olursa olsun yaş, güçlendirin.

 

 

WA: nasıl, sosyal bir platform dijital Okuryazarlık kavramının yükseltebilir gibi kadınların ek girişimleri sanıyorsun?

BR: Kadınların ek bir çığır açan program gerçekten. Kadınların erkeklerden, Afganistan gibi yerlerde topluma katkıda bulunmak çok daha, eğer değilse sahibi olması dünya geniş tanır onlar altında kullanılan, altında takdir ve yok sayılan bir kaynak vardır. Kadınların ek girişimleri faydalanarak onların topluma katkıda anlamlı bir rol üstlenmesi için bu kadınları güçlendirici, o kaynak. Bilgi çağında, bu girişimler odaklanmak dijital Okuryazarlık teşviki ile yapmak önemli yollarından biridir.

Fereshteh Forough - FilmAnnex kıdemli Editör

Lütfen Film Annex benim kişisel sayfası ziyaret edin ve abone. Women's Annex de ziyaret edin ve güncelleştirmeler, Makaleler ve videolar için abone.


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160