Fireflies

Posted on at


5 dobrých důvodů proč se připojit k Fireflies

1. Vše co potřebujete pro bezstarostnou dovolenou je na jednom místě. Vaše dovolená snů na jedné webové stránce. Na fireflies.com naleznete vše, co byste mohli potřebovat pro organizaci nezapomenutelné cesty. Vyberte si destinaci a podívejte se na nejlepší nabídky ubytování, kupte si svoji letenku prostřednictvím několika kliknutí, objednejte si transfer nebo si předem zorganizujte svůj program! Při rezervaci celé cesty nemusíte vůbec opouštět fireflies.com a kromě toho - služby můžete uhradit ze svého cestovního zůstatku!

2. Zajímáte se o nejlepší nabídky ubytování? Fireflies má v nabídce 300 000 hotelů z celého světa. Stačí, abyste přidali, kam chcete cestovat a najdeme vám nejvhodnější ubytování. Rozhodnout se vám pomohou informace o hotelu, kvalitní fotografie pokojů.

3. Odvezeme vás kamkoli! V našem systému je 900 aerolinek - 230 z nich je nízko nákladových - nabízí vám své lety. Pokud se rozhodnete, kam chcete letět, my vám nalezneme tu nejlepší nabídku. S naším vyhledávacím nástroje letenek si můžete svoji letenku koupit za dobrou cenu pouze několika kliknutími a za rezervaci můžete rovněž zaplatit svým cestovním zůstatkem.

4. Zasloužíte si potěšení z bezstarostného příjezdu. Nepočítejte sekundy, zda se tam dostanete včas nebo ne! Nechte ostatní, aby naplánovali vaši cestu mezi letištěm nebo nádražím a vybraným hotelem! Pokud si zarezervujete transfer na webové stránce Fireflies, čeká na vás ještě lepší dovolená. Za transfer můžete také zaplatit prostřednictvím svého cestovního zůstatku.

5. Kamkoli míříte, všude na vás čekají různé a vyčerpávající programy. S Fireflies na vás čekají ty nejlepší a nejúžasnější události a oblíbené atrakce! Zarezervujte si prohlídku památek, vstupenku na ruské kolo, rodinnou vstupenku do muzea nebo let horkovzdušným balónem - z pohodlí svého křesla, jediné co budete muset dělat, je soustředit se na zážitky během cesty.

https://www.fireflies.com/SocialInvite?inviter=mar1975



160