INVESTOVÁNÍ DO RYZÍHO ŠVÝCARSKÉHO ZLATA ZNAČKY ARGOR HERAEUS, SPOLOČNOSTI SWISS GOLD.

Posted on at


Čím se zabýváme

Společnost Finnet International, provozovatel Revolučního příjmu, zprostředkovává pro společnost Swiss Gold klienty, kteří chtějí investovat do fyzického investičního zlata. Jedná se o dlouhodobé investování do ryzího švýcarského zlata značky Argor Heraeus.

Díky partnerství se společností Swiss Gold mohou členi Revolučního příjmu dosahovat vysokých výdělků a zároveň chytře investovat do zlata.

Zlato si již více než 5000 let drží svou vysokou hodnotu a nepodléhá inflaci. V dnešní nejisté době je nákup fyzického zlata jedním z nejlepších způsobů jak ochránit svůj majetek.

RP zlato

Náš hlavní partner

Společnost Finnet International dlouho hledala silného partnera, kterého by s klidným svědomím mohla doporučovat klientům po celém světě. Nakonec navázala spolupráci s renomovanou společností Swiss Gold. Za touto společností stojí odborník na investiční zlato Ing. Václav Kuna, který se pravidelně objevuje v médiích, jako jsouParlamentní listyDeníkHospodářské noviny(nejčtenější ekonomické noviny v ČR) nebo i celostátní zpravodajský kanál ČT24, který se na něj odkazuje. To vše nás ujistilo, že u společnosti Swiss Gold budou mít námi zprostředkovaní klienti to nejlepší zabezpečení svých finančních prostředků ve formě investičního zlata. Swiss Gold

 RP Swiss Gold

Kde sídlíme

Společnost Swiss Gold i Finnet International mají sídlo v Praze, hlavním městě České republiky. Česká republika je součástí Evropské unie, je aktivním účastníkem mezinárodních dohod a je politicky i ekonomicky stabilní zemí.

Jak jsme se vyvíjeli

Na začátku roku 2012 byl spuštěn Revoluční příjem pro Českou republiku, který byl podpořen i TV reklamou v celostátní televizi Prima. Ke konci roku 2012, kdy jsme překonali milion návštěvníků na našich stránkách a denně jsme dostávali desítky e-mailů od lidí ze zahraničí, že se chtějí také zapojit do Revolučního příjmu, bylo jasné, že musíme do světa. S tímto rozhodnutím se udály důležité změny. Společnost byla přejmenována z Finnetu CZ na Finnet International a přesídlila z Hradce Králové do Burzovního paláce v Praze. Okamžitě se začala technicky i legislativně připravovat mezinárodní verze Revolučního příjmu. V první polovině roku 2013 byly již připraveny čtyři jazykové mutace a postupně se budou přidávat další a další, abychom tento systém mohli zpřístupnit co největšímu počtu lidí po celém světě.

Společenské působení

Ředitelka naší společnosti Mgr. et Mgr. Ivana Uhrová byla opakovaně požádána médii o vyjádření k různým ekonomickým tématům. Například k penzijní reformě na portáluEurozprávy.cz.

V průběhu roku jsme se zapojovali i do nejrůznějších veřejných aktivit, jakou byla i podpora studentských slavností Univerzity Hradec Králové.

Také jsme podpořili řadu charitativních akcí, např. dětské domovy v Horní Čermné a Sedloňově.

Jsme tu pro vás

Náš tým každý den pracuje na zdokonalování Revolučního příjmu a poskytuje maximální servis všem členům. Právě díky úspěchu našich členů se Revoluční příjem šíří po elém světě. Věříme, že společně dokážeme změnit životy tisíců lidí k lepšímu.

Finnet International

RP Finet

Společnost nabízí pro své distributory a zákazníky podrobné informace ve čtyřech jazycíchtakže proces MLM je připraven procelý svět.

Ponúkam spoluprácu v spoločnosti Finnet International, s.r.o., Praha, ktorá pracuje pre spoločnosť Swiss Gold s.r.o., Praha

Česká verze: http://myurl.cz/swisscz

Anglická verze: http://myurl.cz/swissen

Ruská verze: http://myurl.cz/swissru

Španělská verze: http://myurl.cz/swisses

Spusti informačnú prezentáciu pre viac informácii

O zlatě

Proč většina lidí nevědomky chudne, i když si odkládá a spoří své peníze?

Dříve platil tzv. zlatý standard. Každá bankovka byla podložena odpovídajícím množstvím zlata v trezorech národních bank. Stejně tak státy mohly vytisknout pouze tolik peněz, kolik měly zlata. To ovšem od roku 1971 neplatí. Zlatý standard byl zrušen a dnešní peníze se mohou tisknout „podle potřeby“.

Jak nově vytištěné peníze snižují reálnou hodnotu vašich úspor?

Pokud jste v roce 1908 utratili 2 USD, dnes potřebujete na tu samou věc 100 USD. Dolar ztratil 98 % své kupní síly za sto let. Drtivá část tohoto procesu přitom proběhla právě po roce 1971, kdy přestal platit zlatý standard.

Další známý příklad ukazuje, že zatímco peníze ztrácí svou reálnou hodnotu, zlato ji naopak drží prakticky za všech okolností. Tento příklad zároveň vyvrací tvrzení, že současná cena zlata je již moc vysoká. Není to pravda. Není důležitá cena, ale co si za dané množství zlata koupíte:

„Automobil Ford T uvedený na trh v roce 1908 stál 825 USD. Za stejných 825 USD jste si v té době mohli koupit 1,3 kg zlata.

Ti, co si nechali peníze, si nyní za 825 USD koupí nepříliš kvalitní jízdní kolo.

Pokud jste v roce 1908 koupili za 825 USD 1,3 kg zlata, nyní jej prodáte cca za 55 000 USD. To i dnes stačí na koupi pěkného automobilu.“

Hodnota peněz neustále klesá u všech měn po celém světě. Zlato si však drží svou vysokou hodnotu více než 5 000 let.

Co dělají s penězi politici a bankéři za našimi zády?

Současné světové měny jsou nekryté. Centrální banky mohou pouštět do oběhu další a další peníze. Aby organizace jako americký FED, Mezinárodní měnový fond i Evropská centrální banka oddálily okamžitý bankrot nadmíru zadlužených zemí, doslova „pumpují“ do ekonomiky bilióny nových eur a dolarů.

Co Vám finanční poradci o vašich penězích a úsporách neřekli?

V otázkách spoření se lidé stále častěji obrací k radám finančních poradců. Ti Vám ale pravděpodobně doporučí především takzvaná papírová aktiva. Mohou jimi být akcie, různé druhy dluhopisů apod.

Bohužel Vás už neupozorní, že právě taková aktiva bývají v období krize nejvíce zasažena. Jelikož jde o právní dokumenty, nelze je v případě vyhlášení bankrotu vymáhat. V lepším případě tato aktiva ztrácí několik desítek procent své hodnoty, v horším případě můžete přijít dokonce o veškeré své úspory.

Co dělají se svými penězi bohatí?

Pro zlato naopak platí, že čím se daří ekonomice hůře, tím rychleji roste jeho cena. Nemělo by chybět v investičním plánu každého, kdo se chce do budoucna zodpovědně zajistit. V dnešní nejisté době, kdy hrozí zhroucení finančních systémů, je zlato sázkou na jistotu. To je důvod, proč nejen bohatí, ale i ti, co mají informace, přesouvají své úspory do investičního zlata. Následují historií prověřené zlaté pravidlo. Třetina ve zlatě, třetina v nemovitostech, třetina v penězích. Nechceme mluvit o zlatě jako o všespásné investici století. Možná ale cítíte, že nechcete stavět svůj osud pouze na dobrých či špatných rozhodnutích politiků a bankéřů. Jsou zde velice pádné důvody, proč by se o zlato měl zajímat každý, kdo to myslí se svou budoucností vážně.

Jaké jsou tedy hlavní důvody, proč nakupovat fyzické zlato?

  • Vlastnictví zlata je jedno z nejlepších zajištění do budoucna.

  • Zlato si uchovává vysokou hodnotu i v dobách krize.

  • Vlastnictví zlata je staletími prověřený způsob ochrany a uchování úspor.

  • Celosvětové zásoby zlata jsou omezené. Jeho nevytěžené zásoby se odhadují na 20 let. Navíc není možné jej uměle vyrobit. Poptávka dlouhodobě převyšuje nabídku a těžební možnosti. Proto jeho cena z dlouhodobého hlediska roste a bude tomu tak i nadále.

  • Hodnota peněz neustále klesá, zlato si drží svou vysokou hodnotu více než 5 000 let!

Jak chytře nakupovat zlato?

Nákupy zlata v malém jsou nevýhodné. Při nákupu gramové cihličky vás vyjde jeden gram zlata průměrně o 20 % dráž než při nákupu 50 gramové cihličky. Málokdo z nás může ale jednorázově investovat například 2 100 USD do nákupu cihličky zlata o váze 50 gramů.

Co s tím? Vyřešili jsme to za vás. Společnost Swiss Gold nakoupí cihličku o váze 50 g za své peníze a vy si každou platbou odkupujete podíl na této cihličce. Získáváte tedy výhody z obojího: investujete do ryzího zlata po menších částkách ale za velkoobchodní ceny. Získáte tedy každým nákupem průměrně o 20 % zlata více!

Pro názornost si to ukažme na konkrétním příkladu:

Společnost Swiss Gold vlastní cihličku o váze 50 g. Tomuto slitku se říká Zlatá rezerva. Petr si posílá volné finanční prostředky na nákup zlata a tím si každou platbou odkupuje podíl na této zlaté rezervě. Petr většinou odkupuje zlato každý měsíc, ale někdy se mu to nehodí a neodkoupí nic. Jindy zase koupí větší část zlata najednou. Záleží jen na něm. Není ničím omezen. Po nějaké době odpovídá součet jeho plateb například 75 gramům zlata. Vlastní tedy jednu celou 50 gramovou cihličku. Zbylých 25 gramů je podíl ve Zlaté rezervě. Již odkoupenou padesátigramovou cihličku si může nechat zdarma skladovat v bankovním sejfu, poslat domů nebo ji odprodat zpět společnosti Swiss Gold v aktuálním kurzu a nechat si peníze zaslat na účet. Zbylých 25 gramů netvoří celou cihličku, ale pouze její část. Protože zlaté cihly nelze dělit, není možné Petrovi poslat těchto 25g ve zlatě. Společnost Swiss Gold je ale povinná každému klientovi za ně kdykoliv zaplatit penězi v aktuálním kurzuVeškeré zlato je tedy v každém okamžiku vaše.

Graf ukazující postupný nákup zlata:

Modelový příklad pro první platbu do zlata 490 USD a pravidelnou měsíční platbu 50 USD

Modelový příklad pro první platbu do zlata 490 USD a pravidelnou měsíční platbu 50 USD

Swiss Gold má běžně poplatek 8,8 % z celkové investované částky. Než dosáhnete této částky, tak vám společnost Swiss Gold garantuje zajištění veškerého servisu. Pro klienty, kteří investují do zlata přes stránku Revolučního příjmu je poplatek pro společnost Swiss Gold pouze 3,99 % z celkové investované částky. Poplatek se strhává z první platby a jsou v něm zahrnuty: výdaje spojené s nákupem, dopravou zlata a s jeho uložením do bezpečnostní schránky, s jeho skladováním, pojištěním a kontrolováním. Žádné další poplatky za budoucí nákup, skladování a pojištění zlata vám účtovány nebudou.

Dosažení této částky není povinné. Smlouvu můžete kdykoliv bez jakýchkoli sankcí vypovědět. Ale jak sami můžete i z grafu vidět, je pro vás velmi výhodné investovat dlouhodobě.

Při výpočtu předpokládané částky k vyplacení se počítalo s variantou průměrného ročního zhodnocení pouze 15 %. Dále je započítán množstevní bonus, který vám společnost Swiss Gold poskytuje ke každé platbě.

Nakupujete ryzí zlato Argor Heraeus

Investiční zlato Argor Heraeus.

Investiční zlato Argor Heraeus.

Společnost Argor-Heraeus SA je jedním z pěti odborných znalců drahých kovů, který byl schválen Londýnskou asociací obchodníků s drahými kovy London Bullion Market Association. Investiční zlato této společnosti se mezi klienty těší velké oblibě, pyšní se navíc excelentní celosvětovou reputacíArgor-Heraeus SA je držitelem pečetí kvality, které této společnosti byly uděleny Švýcarským centrálním úřadem pro kontrolu drahých kovů. Každý zlatý slitek, který společnost Argor-Heraeus SA vyrobí, je takovou pečetí označen. Více o zlatě se dočtete přímo na stránkách společnosti Swiss Gold.

Česká verze: http://myurl.cz/swisscz

Anglická verze: http://myurl.cz/swissen

Ruská verze: http://myurl.cz/swissru

Španělská verze: http://myurl.cz/swisses

Spusti informačnú prezentáciu pre viac informácii

 Lietadlo-1

Slavomir Kasan



About the author

kasan

Slavomir Kasan

Subscribe 0
160