Laminine

Posted on at


CE ESTE LAMININE ?

Laminine, este o formulă unică, brevetată, este o formă de "adaptogen" naturala, care ajuta la crearea unei  stari de echilibru, sau de normalizare și de a restabili organismul la starea sa naturală de homeostazie.

Laminine (un produs LifePharm Global Inc) oferă cele mai multe proteine ​​esențiale și aminoacizi, de care are nevoie corpul nostru, împreună cu mecanismele de transport corespunzătoare pentru a direcționa elementele nutritive, în cazul în care corpul nostru are nevoie. 

Este un super-aliment natural, sinergic, care conține vitaminele si mineralele cele mai importante, 22 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esențiali), factori de creștere a fibroblastelor (FGF), împreună cu alte substante nutritive. 

Sitele Comp. LifePharm Global http://www.mylifepharm.com

Canalul Youtube cu filme cu informatii, privind folosirea laminine in diferite afectiuni si rezultatele obtinute: https://www.youtube.com/channel/UCWTM83-zPIk7fgy8ukdGxcQ
Facebook https://www.facebook.com/pages/Laminine-de-la-lifepharm-global-ne-regenereaza-si-vitalitzeaza/580873891986174

Alte informatii despre Laminine aici http://www.lifepharmglobal.com/laminine_formula.html si aici http://www.lifepharmglobal.com/laminine_benefits.html

Laminine este mâncare cea mai perfectă a naturii, este o combinație perfectă, dătătoare de viață, cu susținere provenind de la natura.

Studiile clinice efectuate, au aratat efecte pozitive asupra starii fizice, mentale, emotionale, a starii generale de sanatate. 



160