Mutluluk

Posted on at


Hayat daha kayıtları veya kim en çok saygı satıyor büyük altın zincir veya parlak veya hızlı araba sürüş sahip olan "Nakit", gerçekten "para" ile mi ilgili? Günümüzde mutluluk çok farklı şekillerde görülür. Her kişisel perpectives uygun mutluluk tanımlar. Her birey başlangıçta another.Happiness ile mukayese edilemez bir şekilde kendi iç duygularını açıklar ve mantıksal anlamına gelir varlık ya da hoş ve tatmin edici bir deneyim iç durumu. Düşünceler, bilgelik, zeka, sağduyu, duygular, sağlık ve hayatında manevi değerler: Bu en yüksek yarar sağlar. Ne mutlu ve ne şeyler farklı, beni mutlu ediyor. Ne olursa olsun yalnız o size sizin tarafınızdan belirlenen sıcak fuzzes verir ve. Bu fark, dünya ilginç kılan da budur.

Yaşadığımız mutluluk çoğu sevgi hissi geliyor. Bu yüzden birçok kişi bunları kendi başınıza bulamıyorum mutluluk vermek, onların ilişkileri, özellikle evlilik bak. Aşk mutluluğu sağlamak için yeterli değildir, o zaman dünya çapında pek çok sinirli severler olmalıdır. gurantess mutluluk sevgi inanç hayatınızı geçirmek için doğru kişiyi bulamazsanız, biz sonsuza dek mutlu yaşayacak söyler romantik aşk ideolojinin bir kalıntısıdır. Biz kendisini mutluluk getirmez o sevgiyi fark ederseniz, o zaman biz aşk kusurları daha hoşgörülü olacağını umuyoruz. Bizim relatioships kendi sorunları var ve biz her zaman bizim beklentilerimizi karşılamayan seviyorum eğer mutluluk bizim şansını kaybettik anlamına gelmez edin. Bize gördük mutluluk sevgi beklemeyin, her zaman sevgi eşlik kusurları ve sorunların bağışlanması için daha oda olacak.

Ne bizi mutlu ediyor çok zengindir. Mutlu olmak için biz zevk ve sık sık hayatımda beni mutlu olası .The şeyler benim sağlık, benim başarı ve benim evlilik others.My mutluluğa sıkıcı gelebilir kısa sürede dönmek istiyorum geçen şeydir. Benim mutluluk günlerim yanlış gittiğinde dayanacağı bir omuz sahip olmaktır. Evlilik benim geleceğe bakmak yardımcı olmuştur. Kalbim ve gerçek mevcut dünya zihnim açıldı. O ailem, iki kardeş ve Kaliforniya'da iki kız kardeş ile yaşayan, mutlu married.Actaully tek kulplu üniversite öğrencisi gelmeden önce mutlu değildi değil. Benim eğitim canlı normal ve sağlıklı bir yaşam başlamıştı, ama bir şey eksik olduğunu biliyordum ve bu benim hayatımı ve kalp paylaşmak için bir insandı. Ben aşık olsaydım mutlu olacağını sevgi eksikliği o beni yeniden düşünmeye ve askmyself yapılan o anda oldu? Tabii ki o zaman benim kendi soru cevap veremedi. Ben liseden mezun hatırlıyorum, ama ben sadece o gün hissettim konfor hissini ifade edebilirim. Bu bir iç duygu çünkü Dürüst olmak gerekirse, ben bunu ifade edemez ve
sadece bireysel kendisi anlar ve hisseder dokunun. Kesinlikle mutlu bir deneyim olarak kabul edilebilir başka bir şey doğurur.

Bir çocuk doğurma son bir duygu. Ben bir bebek vardı hiç, ama o gün geldiğinde olumlu isterim. Bir gün o hayatında mutlu olmadığını bana çok yakın sevgili arkadaşım sordu ve bana karşı tamamen dürüst olmak söyledim. Şöyle dedi: "Ben mutluluk nedir bilse Zain, ben sorunuza cevap seviyorum." Ben hemen onu yeni doğmuş bebek için başım döndü ve ona baktı, sonra dedi ki, "dürüst bir çocuk laompletly dedi." Ne nispeten t bilseydim Zain, ben sorunuza cevap vermek isterim. Ben aşık olsaydım mutlu olacağını sevgi eksikliği o beni yeniden düşünmeye ve askmyself yapılan o anda oldu? Tabii o da mutluluk benim kendi soru cevap veremedi. "Ben hemen onu yeni doğmuş bebeğe başımı döndü ve ona baktı, sonra dedi ki," laompletly ile dürüst bir çocuk. Şöyle dedi: "Zain, ben sorunuza cevap vermek için seviyorum, mutluluktur." Ben hemen onu yeni doğmuş bebek için başım döndü ve ona baktı, sonra dedi. "Laompletly ile dürüst çocuk Şöyle dedi:" Zain, ben cevap seviyorum. "

Ben hala saç rüzgarla, dağın tepesinde tekrar bir araya, dedem (kim geçenlerde öldü) ile oturup nasıl, vadi bizden önce yatıyordu ve biz paylaşmak mutluluk şarkı. Hepimiz, ben, bence mutlu olmak istiyorum. Ya da en azından biz de taşımak mutluluk bazı bellek var
kalplerimiz.

O karmaşık bir şey, bu mutluluk. Biz 1-10 arası bir ölçek üzerinde kendi mutluluğu Oranı her bir kişiye sormak vardı Eğer insanların nasıl bile yarım düşünürdüm? Ben birçok sanmıyorum.
Bu dünyada herkes mutluluk hakkına sahiptir. Ancak, ben değil mi? Hepimiz yollarla mutluluğumuzu aramak gerektiğini düşünüyorum. Ben? T insanların ne istediklerini elde etmek için bencil olması gerektiğini kabul ediyorum. Tabii ki, ben? Ben orada değiller demiyorum? T herhangi bencil Bu dünyada insanlar, ama biz istediğimiz bazı denge olması ve bizi mutlu ne .bu bazı insanlar diğerlerinden daha bencil. Biz de emin olmak gerekir? T başkalarının mutluluğu uğruna kendimizi yükleyin.

Benim için mutluluk sevgi ve sen o olmanın tam bir anlayış ve sahip kişidir. Bir kişinin hayatının amacını anladığı zaman, mutlu, ve bu nedenle mutluyuz.


TAGS:


About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160