PLNÍTE KBELÍKY NEBO STAVÍTE VODOVOD?

Posted on at



Pokud si nepřejete poslouchat doprovodnou hudbu vypnete ji v levém horním rohu monitoru.


Podívejme se trochu blíže na váš dosavadní život a zeptejte se sami sebe na důležitou otázkou:


„Plním kbelíky vodou, nebo stavím vodovod?


kybl


Jak je to myšleno?


 


Přemýšlejte o tom takto. Řekněme, že jste objevili ropu na vašem pozemku. Páni, teď je z vás boháč, že? Ještě ne. Musíte s tou ropou pohnout, aby jste ji mohli prodat. Řekněme, že ji musíte přepravit 5 kilometrů daleko od místa kde se právě nachází.


Která cesta bude rychlejší?




  1. Vyplnění kbelíků ropou a jejich následné nošení 5 kilometrů




  2. Postavit ropovod, takže ropa může proudit 5 kilometrů sama




Samozřejmě řeknete, že druhá varianta je rychlejší že?


ŠPATNĚ!


Bude to rychlejší, jakmile takový ropovod postavíte, ale vybudování takového ropovodu zabere čas, že ano? Jednodušší cesta je nosit kbelíky a znovu a znovu je dopravovat na místo.


Po čase nošení kbelíků znovu a znovu se jeví postavit ropovod jako lepší nápad!


Jakmile ropovod postavíte, ropa bude proudit sama den za dnem. A bude úplně jedno, jestli u toho budete, nebo budete kdekoliv jinde na světě. Samozřejmě budete muset udělat čas od času malou údržbu, ale tohle není žádný argument toho, že by tato cesta nebyla nejlepší.


…ale není ta nejjednodušší


Takže vezměme tento případ a aplikujme ho ve vašem podnikání a životě.


Příklady plnění kbelíků




  1. Práce, kde měníte váš čas za peníze


    Pokud přestanete pracovat, nebudete mít peníze. Jestli chcete více peněz, musíte více pracovat (musíte se postarat o víc kbelíků).




  2. Rozběhnutí tradičního podnikání


    Řekněme, že vlastníte franšízu, nebo jiný typ podniku. To vyžaduje hodně zaměstnanců a nákladů. Ano, vy jste šéf, ale jste „ženatý“ s tímto podnikem což vyžaduje plnění mnoha kbelíků, aby jste dali věci do pohybu. Ano můžete najmout zaměstnance aby plnili a nosili kbelíky, to je pravda. Ale když si promluvíte s majitelem podniku, většina vám řekne, že podnik vlastní spíše je.




  3. Rozběhnutí podnikání jako internetový marketér, kde se zaměřujete na jednorázové produkty


    Dobrá, jste připraveni na to špinavé malé tajemství, které vám většina internetových marketérů neřekne? Hodně online marketérů se zaměřuje na produkty, nebo jejich propagaci, které jsou jednorázové. Jsou neustále v zápřahu z propagace na propagaci, aby to pro ně fungovalo. V podstatě plní kbelíky a někdy se stane, že samotné kbelíky dojdou, nebo dokonce zmizí přes noc…




Příklady stavění vodovodu




  1. Investice do penzijního plánu, nebo dlouhodobé investiční strategie


    Většina lidí nikdy neušetří žádné peníze, nebo ne dost. Začněte investovat malé procento svého příjmu každý měsíc po dobu, po kterou budete stavět „vodovod“ příjmů, který poroste a poroste.




  2. Investování do sebe a ostatních


    Vezměte váš čas k práci na svém osobním rozvoji a pomáhejte ostatním dělat to samé. Když se lidé cítí lépe, chtějí toho dosáhnout více ve svém životě a to obvykle vede k větší finanční prosperitě. To je vodovod, do kterého by jste měli investovat.




  3. Rozběhnutí domácího online podnikání, které se zaměřuje na pokračující/pasivní příjem s pákovým efektem


    Začněte vlastní domácí online podnikání, které již bylo prokázáno, že vám poskytne dlouhodobý příjem, který může růst každý měsíc se sílou pákového efektu. Je to skvělý pocit ráno vstát a vidět jak k vám neustále proudí peníze za práci, kterou jste udělali před několika měsíci nebo dokonce roky. Je to ještě lepší pocit vidět, co může pákový efekt udělat pro vás. Jednoho dne se vzbudíte a uvidíte, že všechno to úsilí, které jste do toho vložili pomáhá vydělávat peníze také dalším lidem, kteří pracují pro stejnou věc… a vy máte pokaždé malý kousek z každého z nich. Všechny tyhle malé kousky mohou ve finále přinést OBROVSKÝ kus. To je konečně ten pravý vodovod!




Je vybudování vodovodu těžké?


Ano!


Samozřejmě pokud následujete mentora a podíváte se po ostatních, kteří to už dokázali, pak je to mnohem jednodušší.


Stojí vám to za to postavit vodovod?


Myslím, že na tuto otázku si musí odpovědět každý sám!


Pro mě je ta odpověď docela snadná!


Pokud hledáte cestu jak si vybudovat vlastní vodovod a chcete mentora a systém, který vám k tomu pomůže… doporučuji vám podívat se na moje blogy.



About the author

kasan

Slavomir Kasan

Subscribe 0
160