PO ČEM OPRAVDU TOUŽÍ 85% LIDÍ?

Posted on at



Udělejte pro sebe takový malý experiment. Zeptejte se 20 lidí…


“Kdyby jste si měli přát cokoliv, co byste chtěli mít, čím byste chtěli být nebo co byste chtěli dělat právě teď…co by to bylo?”


 


Mixed group


 


Většina odpovědí bude jedna z těchto věcí…


 




  1. Mít více času




  2. Mít více peněz




Pokud si uděláte statistiku, zjistíte, že 85% a více odpovědí, bude jedna z těchto témat.


Většinou to budou odpovědi jako…




  • “Jednou bych chtěl cestovat po Evropě nebo navštívit nějaká exotická místa.” – To ovšem vyžaduje obojí, více času i více peněz.




  • “Chtěl bych více času trávit se svou rodinou a přáteli.” – Tohle opět vyžaduje, jak více času, tak více peněz.




  • “Chtěl bych skončit nebo změnit svou práci” – K tomu je opět potřeba více peněz.




Tyto dvě věci nejsou samozřejmě 2 jediné věci, které by lidé chtěli, ale dle statistik jsou tyto 2 věci na nejvyšších pozicích.


Tedy pokud tolik lidí tyto dvě věci chtějí, proč s tím něco neudělají? Pravdou je, že lidé s tím něco dělají. Určitě ne všichni, ale mnoho lidí opravdu jde (nebo aspoň chce jít) do akce a snaží se něco ve svém životě změnit.


Ano, skoro každý v určitém bodě svého života touží po těchto věcech a chtějí s tím něco udělat nebo to alespoň zkusí. Možná začnou hledat lepší práci, začnou vlastní byznys z domova nebo si naplánují, jak by mohli tyto věci zlepšit.


Ale tady nastává jeden problém…


Obvykle, aby člověk měl více peněz, musí více pracovat… a právě díky tomu mu utíká ta druhá důležitá věc, tedy “Více času”.


A to může být začarovaný kruh.


Na tento problém existuje jediné řešení…


Pracujte chytře… ne více!


Samozřejmě musíte pracovat, ale vyberte si něco, co vám zajistí dlouhodobý příjem… něco, co vám bude přinášet pravidelný příjem, i když zrovna nepracujete.


Tady je několik možností, které vám tohle umožní…




  1. Realitní investice




  2. Investice na burze




  3. Internetový / Síťový marketing




Je samozřejmě více možností, ale tyhle 3 jsou nejvíce populární. K 1. a 2. možnosti obvykle potřebujete více peněz, zkušeností a také určitou dávku štěstí…


Ovšem 3. možnost je zcela o něčem jiném. Je to něco, s čím může začít naprosto kdokoliv. Podle statistik, tisíce lidí na celém světě denně začínají nějaký vlastní byznys z domova… mnozí právě díky internetu, z pohodlí jejich domova. Internet změnil svět od základu, pokud jde o podnikání z domova, s čímž také přichází 2 dříve zmíněné věci. Více ČASU a více PENĚZ.


Takže teď už víte, po čem touží 85% a více lidí. Ano všichni tito lidé, s kterými se denně potkáváte a které máte kolem sebe, touží vyzkoušet něco, co jim pomůže takovou změnu v životě udělat, ale hlavně něco, co funguje.


Pokud patříte mezi 85% lidí, hledáte možnost, jak svůj život změnit a hledáte něco, co FUNGUJE, osobně doporučuji se podívat na moje blogy.



About the author

kasan

Slavomir Kasan

Subscribe 0
160