SPRÁVNÉ NÁVYKY – CESTA K ÚSPĚCHU

Posted on at


Pokud si nepřejete poslouchat doprovodnou hudbu vypnete ji v levém horním rohu monitoru.

Vaše návyky jsou nezbytnou součástí úspěchu v podnikání. Skoro bych řekl, že je to důležitější, než získávání nových zkušeností.

Je samozřejmostí, že se musíte naučit základní věci k vašemu podnikání, protože bez toho byste nemohli začít – například jak vložit příspěvek na blog, jak tento příspěvek zviditelnit na internetu a získat si návštěvnost, jak si budovat databázi emailů a budovat si s touto databázi vztah atd.

 

positive-attitude

 

Ale bez správných návyků, budou vaše online nástroje “ležet někde v kůlně mezi dalším nepoužívaným harampádím”.

 

Co tím myslím?

Správné návyky vám pomohou využívat tyto nástroje ve vašem byznysu a to pravidelně.

Dobře, ale nyní se podíváme, na jaké návyky byste se měli sami zaměřit…

  • Buďte učenliví – i když možná žijete v přesvědčení, že už víte vše o online podnikání, věřte nebo ne, právě tohle může být cesta k neúspěchu. Je nutné být neustále otevřen novým informacím a být učenlivý. Pamatujte, že jiní využívají stejný systém a stali se velice úspěšnými. Poznejte tyto lidi, buďte v kontaktu s úspěšnými lidmi, kteří jsou v systému nad vámi a učte se od nich a dělejte to, co oni.

  • Uvědomte si čeho chcete dosáhnout - Co je důvodem, proč jste se rozhodli dělat byznys z domova? Možná to byl důvod, abyste se finančně zabezpečili nebo abyste se osvobodili od dluhů. Možná jste chtěli více času sami pro sebe. Opravdu si uvědomte, co bylo důvodem toho, proč jste začali vlastní byznys a myslete na to pravidelně, každý den.

  • Zůstaňte pozitivní – Vždycky budou dny, kdy jste nahoře a dny kdy jste zase dole. Pokud budete pozitivně naladěni, ty špatné dny překonáte a pomůže vám to dopracovat se k úspěchu. Samozřejmě nemůžete ovlivnit to, aby se lidé připojovali k vašemu byznysu, ale co můžete ovlivnit jsou vaše návyky. Pokud zůstanete pozitivní, přitáhnete další pozitivní lidi z vašeho okolí.

Se správným postojem si budete moci uvědomit, jaký měl pro vás vlastní byznys význam v té době, když jste poprvé začali. Uvědomíte si, jak jste byli nadšeni myšlenkou, že byste mohli skončit v práci a být opravdu finančně svobodní. Řekněte si: “Ano, já vím, proč jsem začal vlastní byznys z domova, vím co dělám a přesně vím kam směřuji a čeho chci dosáhnout. Nikdo mě nezastaví, protože si jdu za svým cílem!”

Jdete si za svým cílem také? Rád s vámi budu sdílet možnost, jak ke svému cíli dojít…



About the author

kasan

Slavomir Kasan

Subscribe 0
160