UŽ JSTE NĚKDY MĚLI POCIT, ŽE TO CHCETE VZDÁT?

Posted on at



Chtěli jste už někdy něco vzdát?


Jsem si jist, že ano…skoro každý někdy zažil pocit, kdy by nejraději hodil ručník do ringu, když přijde nějaká obtížnější část života a kdy jste frustrovaní. Je to přirozené, tedy ve společnosti, ve které žijeme…


Zamysleme se například nad novoročními předsevzetími… Kolik lidí opravdu dodrží své předsevzetí, že na nový rok začínají cvičit nebo hubnout?



 


A co takhle vlastní byznys. Kolik lidí znáte, kteří chtěli rozjet svůj vlastní byznys, ale skončili dříve něž vůbec začali, protože to bylo obtížné nebo se nechali odradit svým okolím? Ale problém může být jinde, než se zdá. Nemusí to být byznys, kde byla chyba… obvykle jsme to my sami, protože se necháme odradit našim okolím a dopustíme, aby nás táhlo s sebou dolů a donutí nás skončit.


Takže co dělat, když se právě budete nacházet v této situaci, kdy budete chtít začít budovat svůj vlastní byznys a budete odrazováni svým okolím? Tady je pár věcí, které doporučuji:


1. Zaměřte se na lidi, kteří jsou úspěšní ve vašem byznyse a učte se od nich. Dělejte to, co oni. Většinou zjistíte, že tito lidé tomuto byznysu obětovali více než pár týdnů či měsíců. Mnoho z nich několik let. A myslíte, že tito úspěšní lidé nechtěli během této doby někdy skončit? Garantuji vám, že chtěli! Ale rozdíl mezi těmito úspěšnými lidmi a neúspěšnými je ten, že ti úspěšní se nevzdali. Uvědomili si, že úspěchu lze dosáhnout pouze vytrvalostí a tím, že nad tím stráví nějaký čas.


2. Musíte vědět PROČ. Důvod, proč chcete dělat vlastní byznys, protože pokud budete vědět, proč to děláte, bude vás to motivovat a nedovolí vám to vzdát se. Možná chcete být svobodní a odpoutat se od života ve stylu “práce – výplata – práce – výplata,” který je ve společnosti považován za jediný správný. Nebo byste chtěli být na volné noze. Možná byste sami chtěli pomáhat dalším lidem změnit jejich životy k lepšímu a inspirovat je. Musíte mít důvod, proč to děláte, který vás bude motivovat a požene vás vpřed.


3. Ignorujte odpůrce a eliminujte negativní lidi ve svém životě. Věřte nebo ne, ale někdy i vaši nejbližší mohou být největší kritici. Pokud jste obklopeni negativními lidmi, eliminujte čas strávený v jejich společnosti a buďte v kontaktu s pozitivními lidmi. Opravdu už jen tím, že se odříznete od negativních lidí ve svém okolí, uděláte obrovský krok kupředu.


4. Čtěte inspirující články a knihy, které vám pomohou růst a pomohou vám projít si vlastním osobním rozvojem, který k úspěchu neodmyslitelně patří. Existují stovky knih článků a inspirativních videí, které vám s osobním rozvojem pomohou. Najděte si každý den chvilku na tuto činnost a nechte se inspirovat.


5. A poslední a nejdůležitější bod… JDĚTE DO MASIVNÍ AKCE s vašim byznysem! Uvidíte, že jakmile půjdete do akce, budete mít brzy pozitivní výsledky, které vás vedou k úspěchu… ten ve vás vyprodukuje daleko více akce a ta přinese ještě daleko větší úspěch! Vidíte jak to funguje?


Opravdu každý má chuť někdy ve svém životě s něčím skončit a vzdát se… je to přirozené. Ale na vás je to rozhodnutí… co jste ochotni pro svůj lepší život udělat. Pokud opravdu chcete dosáhnout úspěchu, NEMŮŽETE se vzdát. Věnujte se svému byznysu, jděte do akce a dosáhnete čehokoliv, o čem jste kdy snili.


VY to DOKÁŽETE!


Pokud byste rádi nastartovali vlastní byznys, který můžete vykonávat z domova a který vás inspiruje k dosažení vašich cílů, doporučuji se podívat na moje blogy.



About the author

kasan

Slavomir Kasan

Subscribe 0
160