Upshaw ile nedir? Aptal şeyler ünlüler Say

Posted on at

This post is also available in:

"HuffPost canlı" bir son atak Branson Missouri göstermek eski Brady Bunch Barry (genç Greg olduğu) Williams, kim şimdi içinde A çok Barry Branson, 70s temalı sahneye koymak için onun girişimleri hakkında denilen bir reality şov yıldızı yıldız ile bir röportaj vardı. Show host, Ricky Camilleri, eski kız arkadaşı ile bir söylenti velayet savaşı Williams sorulduğunda, Williams konusu söyleyerek, "Bütün bu rigamorole ve bunu çözmek için zamanımız yok. değiştirmek için çalıştı. Bruce Jenner bir kadın haline diye bilmek istiyorum."
 
Williams daha kadınsı arıyorsunuz Kim Kardashian'ın üvey babası ve cinsiyet değiştirme, aka cinsiyet değiştirmek gittiğini spekülasyon "Haberler" için atıfta bulundu. Sonra Williams şaka, "Ben sadece söylüyorum bu şey işe yaramazsa ve seri yapmıyor gibi istiyorum, transseksüel gidiyorum." Camilleri gidiş transseksüel "zor duygusal süreç" olduğunu söyledim, Williams quipped, "Ben bir aktörüm. Üstesinden gelirim."
 
Bu "sözde dövüşmemeli arayan dikkat ve negatif değil" gibi geldi. Williams, şansını onun reality show ve/veya Branson şovunu izlemek isteyen insanların zarar vereceğini velayet savaşı hakkında konuşmaktan kaçmak çalışıyordum. Sanırım o "Bruce Jenner/transseksüel" çatlaklar bakmak için bir çaba "kalça ve serin" yaptım çünkü tüm medya ve Barry'nın üstüne neler olduğunu.
 
Kuşkusuz, Williams ın sözleri için gerçek Travestiler saldırgan, ama bugünün kitleler için ilgili olmaya çalışıyorum son gelen bir yıldızın başka bir durum bu. "Güncelleştirmek bizim eylemler" bizde bazen, özellikle ne zaman sen sağlıklı çocuk yıldız olmak için ünlü. Sanırım Barry Williams ve diğer eski çocuk yıldız vardır, bir şekilde, onların büyümelerini izin vermiyor bir medya-mad world karşı isyan bile Hollywood ve eski taraftarları ile Başlarken.



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160