Xcorps #59. SEMA VEGAS - özel X parça - BLOG

Posted on at

This post is also available in:

Xcorps #59. SEMA VEGAS - özel X parça - BLOG

 

Bu özel X segment gösterir 5 normal segmentleri yanı sıra Xcorps tarafından yayımlandı. Terfi RIVE müzik sanatçısı Emily Bell onu ÅŸarkı "Geri yol I olan bir ÅŸarkı ile bir bütün bütün çok eÄŸlenceli o oldu" ile ev rocks!

Burada daha fazla serin araç daha Caddesi süper kamyonlar eylem Robby Gordon ve Las Vegas Speedway çocuklar ile birlikte SEMA göster! Bizi izlemeye devam edin!

 

Xcorps TV en büyük en kötü otomotiv Kongre gezegende-SEMA show Las Vegas yenilikler bizim X izleyiciler getirmek için rulo ve sokakları ve bir odak üzerinde CORE offroad Yarış featuring haddeleme ÅŸampiyon Robby Gordon.

 

Segment bir diÅŸli sıçan dünyanın önde gelen otomotiv olay denetimi, SEMA-için bir kısaltma, Specialty Equipment Market Association Sultanahmet'deki 3 6 Kasım tarihlerinde Xcorps muhabir ile SIN CITY Nevada Las Vegas Convention Center üzerinden çekin partiye bu yıl daha fazla 60.000 yurtiçi ve Yurtdışı alıcılar çekti baÅŸladı!

Müzik terfi RIVE sanatçı D.C. yerli Anayya Von partisini çalım Kitten "Ooh La La" tune! Uygun bir çok eÄŸlenceli!

 

 

Xcorps iki kesiminde, duman yollar SEMA adlı dış yolda bırakarak daha fazla sürüklenen Ford Mustang ile rulo! Yüksek sesle ve gurur! Sıçan Sultanahmet'deki Xcorps için raporlama eylem ve her yıl Las Vegas Nevada ne kızlar bu massive auto Show'da ÅŸu!

Burada müzik beyefendi eÄŸlenceli sosyal ilgili ÅŸarkı haÅŸhaÅŸ Jake tarafından "POKE" 'friending referans olarak' sosyal medya! Ne SEMA hemen hemen bir funKy beat ile Cool melodi olduÄŸunu!

 

Sıçan güzel Toyo lastikleri model görüÅŸmeler ve gal Sydney Maler tekerlek parmağı! Vay canına! Sydney neler dışarı atın! Güzel rep Toyo al!

Segment 3 daha fazla lastik uyandırmak NASCAR yarış sürüklenen ve bir atlama bazı serin teknoloji ile birlikte SEMA gösterisi kapalı hava yakalamak Rive atıyor Mustang yanma ile sanatçı Destructo feat iniÅŸli çıkışlı ÅŸarkısı "LA Funky" Oliver terfi. Kaygan çekim vintage bir Chevy Impala convertible burada çok iniÅŸli çıkışlı çocuklar!

 

 

Xcorps ana bilgisayar fare bayiniz ile bir röportaj zemin süper kahraman durumu off-road truck sürücüsü Robert Acer kim onun ikonik siyah kask takmayan görmedim kapsar! Robert, Baja Baja Latino çocuklar için yarış organizatörü ve kahraman ÅŸampiyon kamyon var! Çekim Xcorps onun 4 X 4 yarış kamyon buraya göz atın!

OLC segment 4 Ford Mustang yok daha fazla lastik ile baÅŸlar bazı yüksek devir dışarı sökük SEMA drift eylemden çok test ve sonra form için bazı offroad Baja tarzı kamyon yarış eylem Las Vegas Speedway ve yarış lideri Robby Gordon featuring Baja yarış Elemeleri. Bütün etrafında NASCAR yarış dünyadan DAKAR IROC IndyCar için önemli bir oyuncu olduÄŸunu Robby ile sıçan Sultanahmet'deki konağın röportajda bakın!

Müzik Evi spinner Spencer 'House Music' parça haddeleme... Tarring ile Cool maç ruhsal aydınlatıcı!

 

 

Yükseltilen müzik sanatçısı Fransız ripleri seg 5 XCORPS SEMA Vegas üzerinde katı bir oluk uyumlu "Aint'gidiÅŸ hiçbir yerde" sıkı ve eÄŸlenceli göstermek rive! Güzel ÅŸeyler OLC millet üzerinde pozitif tutmak için! Burada eylem bir DRIFT düello yaparken Viva Las Vegas alacakaranlık 2 yüksek at Mustang ile parçalama vahÅŸi ağır lastik...Çok hoÅŸ.

Bir J.S.Edmondson filmi 1/15 TRT - 6:00

 

Tüm eylem duymak tüm müzik birleÅŸtirmek Xcorps bakın.
 
© 2015 Xcorps

http://www.xcorpsTV.com/



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160