Amaç, umut & sevinç-Otizm savaşçı Anne İtirafları. Bölüm 3: #One mükemmel bir gün (gerçekten üç mükemmel gün)

Posted on at

This post is also available in:

 

#Joy: birkaç saat sonra 5 millik umut & olasılığı yarış bizim muzaffer kaplama Dylan, Dusty ve ben gidip kamp Izzy Paskowitz ve sörfçü şifa ile sörf San Diego, CA'ın bağlı bir uçağa bindik. Izzy, eski dünya şampiyonu sörfçü olduğunu. Ayrıca bir otizm baba olduğunu.

Izzy, İşaya 6 yaşındayken oğlu üzerinde sörf ve okyanus vardı sakinleştirici etkisi keşfetti. Gibi pek çok otistik çocuk, o sık sık duyusal aşırı--acı basit duyumları onu korkutur. Okyanusun burada mühlet bulmak gibiydi bir yerdi.

Sörf tahtası ve Izzy arkadan direksiyon önünde Isaiah ile ikisi beraber sörf gün geçirmek istiyorsunuz. Sörf, Isaiah üzerinde derin bir etkisi olmuştur. Davranışları ortadan kayboldu. Daha sakin. Mutlu olduğunu. O gülümsedi.

Izzy ve eşi Danielle, sörfçü 15 şifa otistik çocuklar ve aileleri zor ama özlenen için bir şeyler sunmak için yıllar önce başladı: mükemmel bir gün. İnanılmaz gönüllü yardım ve en şaşırtıcı... ve güzel--sörfçü bir ekip ile bir gün sörf kampları ülkenin her yerinde sörfçü şifa ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl, sörf ve okyanus iyileştirici gücü deneyimi fazla 4500 otistik çocuklar var.

Son 5 yılda, Dusty Izzy ve sörfçü şifa ile her yıl gün kamplarından Belmar, Long Beach, Montauk ve Naragansett sırasında surfed. İki yıl önce otizm aile sörf kampına gitti ve üç gün hiç durmadan sörf geçirdi. Biz giderken biz dönecekti Dusty söz verdim. Ne zaman biz bu yılki gezi planladık, Şubat ayından bu yana Dusty başka bir şey konuşmalıyım. "Izzy ile sörf. Başardın!"- Pacific Beach için kamp ateşi, Izzy, Josh, Jersey Pete, Blake, Bucky, Trish, arkadaşlarına okyanus dönmek çok heyecanlıydı.

Diken Dusty ile yürüyeceğiz. Davranışlarını tahmin edilemez. Biz gerçekten ne zaman ve nerede bir şey patlak biliyorum. Ve bu davranışları son bir yıl ya da daha fazla büyük ölçüde azalmış olsa da, hala oluyor. Şifa sörfçü ve sörf kampı burada önemli değil tek bir yerde var. Nefes alabiliyoruz. Sörfçü şifa hedefidir "Otizm kabul ve anlayış teşvik yardımcı olmak için." Bu kelime kabul. Artık otizm farkındalık aşamasında olduğumuzu görüyorum. Bu aşama bitti. Bitti. Herkes bilmektedir. Bu kabul, simdi odaklanmak gerekiyor. Ve sörf Kampı'nda ne hissettiğimizi kabul edilmesidir. Sorun değil. Dusty neredeyse sürekli--Thomas Tank motoru genellikle komut olduğunu önemli değil ("Skarloey tamir için works") gitti. Veya Shrek ("Bu benim bataklığım ise"). Ya da müziğin sesi ("Max, sen hiç söyleme bir daha."). Dusty kargalar Körfez ("sessizlik" efendim Tophamhatt denir) Campland at 5:30a at sesleri durdurmak için çalıştım ve en-in onun yoldaşı surf kamp yaparken uyandım önemli değil. O kendi üst uyluk okşayarak yüzmek mayo sörfçü hissetmek istediği karar önemli değil (duyusal bir şey sorma). Izzy ve adamları en nazik, en veren dünyanın en sevecen, en sabırlı en inanılmaz harika dostlar vardır. Onlar ve oğlumuz ve bütün çocuklar koşulsuz olarak seviyoruz. Olması gerektiği gibi.

Dusty, üç gündür surfed. Ve anne ve Dylan da öyle. Dylan'ı biraz düştü.

Anne çok düştü.

Dusty (çocuk tüm inanılmaz göre toplam) düşmedi.

 

Josh Torres, inanılmaz bir sörfçü ve ben şimdiye kadar sadece karşılamak için mübarek olmuştur en tatlı insanlardan biri Dusty sürmek sürüş sonra yolculuktan sonra alarak muhafaza. Non-stop. Muhteşem bir an önce sahile vurdu ne zaman geldi, Josh Dusty için geldi ve dedi ki hi ve Dusty ve Dusty dedi onun omzuna koy "Ne kanka ?" Dylan ve ben birbirimize incredulously baktık. Dusty asla ve asla böyle bir şey söylemişti. Onların sıkı bir bağdır. Dalgalar... onların çocukları rode gibi sevinç sörfçü yüzleri Josh'ın yüzündeki... paha biçilmez. Belli ki çocuklar kadar deneyim zevk alıyordun.

Otizm toplumda Izzy bir Tanrıdır. Bir kurtarıcı. İsa'nın ikinci gelişi oldukça yakın. Otizm aileler için ne yaptı ki bize en azından bir gün için... mükemmel bir gün--güvenli bir sığınak verdi. O, Danielle ve onların harika<span id="noH


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160