AVICII’NİN BİR SONRAKİ MÜZİK VİDEOSUNU OLUŞTURACAK GÜCE SAHİP MİSİN?

Posted on at


burn® enerji içeceği ve uluslararası DJ Avicii, Talenthouse ile partnerlik kurarak, tüm film yapımcılarını ve video yönetmenlerini Avicii'nin F1’den ilham alan parçası Speed (burn® ve Lotus F1® Team Mix) için bir müzik videosu yaratmaya çağırıyor.

Yükselen film yapımcıları ve video yönetmenleri için bu eşi bulunmaz bir fırsat. Yeni yetenekler için yaratıcı iş birliklerini ve yenilikçi hareketleri destekleyen burn®, yarışmayı kazanan kişiye gelecekteki projelerine finansman sağlamak üzere 4000 dolar sunacak. Global bir platformda vizyonunu gösterme sırası sende!

Avicii şöyle diyor; “Bugüne kadar kariyerimde oldukça şanslı oldum. Bu platform, insanların çalışmalarını daha büyük izleyiciyi kitlesine ulaştırmamıza ve onları birer müzik video yapımcısı olarak tanıtmamıza yardımcı olurken yeni yetenekleri keşfetmemizi sağlayan güzel bir hizmet sunuyor.

burn® tarafından tetiklenen yeni şarkı, motor sporunda Lotus F1® Team’in deneyimlerini aktarıyor ve sürücülerin insani duygularından, yarışın akışından ve pistteki atmosferin yoğunluğundan ilham alıyor. Avicii, F1® dünyasına dahil olmak için Lotus F1® Team’in Enstone alanında yoğunlaştırılmış bir ders almış ve burada, parça için esin kaynağını geliştirmiştir. Bu muhteşem şarkı ilk olarak, 26 Temmuz 2013’te canlı olarak Budapeşte burn Yard™’da çalınmıştır.

Avicii ve jüri üyeleri; Ash Pournouri (Avicii'nin Menajer ve Kreatif Direktörü), Zoe Stainsby (Global Müzik Pazarlama Müdürü, The Coca-Cola Company) ve Kazim Rashid (VICE Media) yüksek oy toplayan çalışmaya özel bir önem vererek genel kazananı seçecekler.

Kazanan bir kişi, videosunun YouTube ve Facebook gibi kanalları da içeren burn® sosyal medya kanallarında tanıtıldığını görecek. Bu kişi ayrıca, 4000 doların sahibi olacak ve Avicii ve menajeri Ash Pournouri ile eğitici bir Skype konuşması yapacak. Ek olarak, burn®’den bir ürün kazanacak.

Yarışmaya katılım 12 Ağustos – 7  Ekim 2013 tarihleri arasında açık olacaktır. Jüri üyeleri yüksek beceriye, hayal gücüne, enerjiye ve hıza sahip videoları arıyor!



About the author

talenthouse

Talenthouse is the world’s leading collaboration platform. Talenthouse provides creators at every stage of their career the chance to collaborate with famous artists and well known brands through life changing opportunities known as 'Creative Invites'. Additionally Talenthouse provides the tools for members to collaborate with each other, build portfolios to…

Subscribe 0
160