Cum sa faci bani pe FilmAnnex

Posted on at




Vă genera venituri de publicitate direct de pe paginile web de pe FilmAnnex.

Acum, puteţi încorpora Publicitate cod (de exemplu, Google Adsense: www.google.com/adsense, Pocnitură www.clicksor.com/index.php?ref=87991) şi publică anunţuri pe FilmAnnex dvs. de Web pagini.

Pentru a pune în aplicare anunţuri, vă rugăm să obţină un cod şi de a încorpora în ea Advertising Space că veţi găsi în secţiunea MyPage. Pentru a avea acces la această secţiune trebuie să:
-- Du-te la www.FilmAnnex.com/
-- Intraţi în
-- Faceţi clic pe link-ul de MyPage (dreapta-sus a ecranului)
-- Faceţi clic pe [Editare] (din partea stângă, imediat sub logo-ul de Film anexa)
-- Defilaţi în jos până în partea de jos a paginii şi lipiţi codul dvs. în "Codul dvs. de reclame".
-- Faceţi clic pe Salvare

Anunţul va fi publicat pe paginile dvs. câteva minute mai târziu.

Anunţul dumneavoastră va apărea pe toate paginile dvs. de web, inclusiv FilmAnnex: profil, de film, blog, şi de revizuire pagini web.

Maximizaţi-vă de expunere şi de venituri: mai multe pagini şi de limbi, pe care le publică pe FilmAnnex, cu atât mai mult, anunţul de expunere şi veţi obţine venituri.

Tu vei a primi 100% din venituri, FilmAnnex nu va primi nici o plată de la acele anunţuri.

FilmAnnex îşi rezervă drepturile de a muta sau a elimina reclamele dumneavoastră în orice moment.


Cum să faci bani prin intermediul dvs. de Film anexa Network Associates:

Pe FilmAnnex, puteţi viziona filme din întreaga lume şi că putem adera la industria de film.

Odată ce aţi creat-vă profilul de pe FilmAnnex, poti face bani cu comentarii şi de a promova FilmAnnex filme. Ai face bani pentru oricine care se înscrie prin intermediul paginii dvs. de web şi să devină dvs. de asociat şi cumpărarea de filme. Aceasta este potenţial prin două moduri.

1. Deveniţi un popular critic de film! Dacă alte privitori realizatori de film, precum şi comentariile dvs. de film, apoi pagina dvs. va deveni mai popular. Altele se vor alătura FilmAnnex dvs. prin intermediul paginii de web personale si va deveni dvs. FilmAnnex Associates.
2. TELL YOUR FRIENDS! Pentru a vizita pagina FilmAnnex dvs. personale, astfel încât să poată înregistra şi acolo deveni FilmAnnex dvs. asociat.

* Veţi câştiga până la 20% din totalul achiziţiilor făcute de dvs. FilmAnnex Network Associates!
* Fiecare FilmAnnex Pagina web personală are o caseta de înregistrare, astfel încât vizitatorii să poată deveni permanente FilmAnnex Associates.
* Referitoare utilizator (dvs.) vor primi un comision din vânzări generate de sale prevăzute de contact (de Film anexa Associates).
* FilmAnnex comisioane sunt de 8% pe primul nivel, 4% pe cea de-a doua, de 2% pe cea de-a treia şi aşa mai departe, până la un maxim de 20% se plăteşte la fiecare achiziţie făcută on-line.

Aici puteti vedea grafice Descriere:
www.filmannex.com/movies/associates_more

Anunţaţi-ne dacă aveţi întrebări.

Simţiţi-vă liber sarcina de a transmite prezenta comunicare la prieteni, familie şi colegi; în care acestea ar putea aprecia acest prilej.

Toate cele bune


About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160