Πώς να κάνετε χρήματα για FilmAnnex

Posted on at




Δημιουργήστε τη διαφημιστική σας άμεσα έσοδα από τις ιστοσελίδες σας για FilmAnnex.

Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε τις διαφημιστικές σας κωδικό (δηλαδή το Google Adsense: www.google.com/adsense, Clicksor www.clicksor.com/index.php?ref=87991) και δημοσιεύουν αγγελίες για σας FilmAnnex web σελίδες.

Για να εφαρμοστούν οι διαφημίσεις, παρακαλούμε να αποκτήσετε ένα κωδικό και να εντάξει σε αυτό το διαφημιστικό χώρο που θα βρείτε στο τμήμα σας MyPage. Για να έχουν πρόσβαση σε αυτό το σημείο πρέπει να κάνετε:
-- Πήγαινε στην www.FilmAnnex.com/
-- Σύνδεση
-- Κάντε κλικ στον σύνδεσμο MyPage (πάνω δεξιά στην οθόνη)
-- Κάντε κλικ στο [Επεξεργασία σας Info] (αριστερή πλευρά, ακριβώς κάτω από το λογότυπο Κινηματογράφου παράρτημα)
-- Στο κάτω μέρος προς το κάτω μέρος της σελίδας και επικολλήστε τον κωδικό σας στο "δικό σας κώδικα διαφήμισης".
-- Κάντε κλικ στο κουμπί Save

Η αγγελία θα δημοσιευθεί στις σελίδες σας λίγα λεπτά αργότερα.

Η διαφήμιση σας θα εμφανίζεται με όλες σας τις FilmAnnex ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν: προφίλ, τον κινηματογράφο, το blog, και την επανεξέταση των ιστοσελίδων.

Μεγιστοποίηση σας έκθεσης και των εσόδων: η γλώσσα και περισσότερες σελίδες σας δημοσιεύουν στις FilmAnnex, η μεγαλύτερη διαφήμιση της έκθεσης και τα έσοδα θα έχετε.

Θα λάβετε το 100% των εσόδων, FilmAnnex ΔΕΝ θα λαμβάνουν καμία από τις πληρωμές αυτές τις διαφημίσεις.

FilmAnnex διατηρεί το δικαίωμα να μετακινούνται ή να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις σας ανά πάσα στιγμή.


Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω σας Κινηματογράφου παράρτημα Network Associates:

Στις FilmAnnex, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες από όλο τον κόσμο και μπορεί να ενταχθεί στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Μόλις δημιουργήθηκε το προφίλ σας για FilmAnnex, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με σχόλια και της προώθησης των ταινιών FilmAnnex. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα για κάποιον που έχει εγγραφεί μέσω της ιστοσελίδας σας και να σας γίνει Αν. και αγοράζουν τις ταινίες. Αυτό είναι με δύο πιθανούς τρόπους.

1. Γίνετε δημοφιλή κριτικός κινηματογράφου! Εάν άλλοι θεατές και σκηνοθέτες όπως η ταινία σας παρατηρήσεις, τότε η σελίδα σας θα γίνει πιο δημοφιλής. Άλλοι θα προσχωρήσουν FilmAnnex με την προσωπική σας ιστοσελίδα και θα γίνει το FilmAnnex Associates.
2. Πείτε το στους φίλους σας! Για να επισκεφτείτε την προσωπική σας FilmAnnex σελίδα, έτσι ώστε να μπορούν να εγγραφούν εκεί και γίνει το FilmAnnex ΑΝΑΠΛ.

* Εσείς θα κερδίσετε μέχρι και το 20% του συνόλου των αγορών που πραγματοποιήθηκαν από σας FilmAnnex Network Associates!
* Κάθε FilmAnnex προσωπική ιστοσελίδα έχει μια καταχώρηση κουτί, ώστε οι επισκέπτες σας μπορεί να σας γίνει μόνιμη FilmAnnex Associates.
* Η αναφορά του χρήστη (σας) θα πάρει μια προμήθεια των πωλήσεων που δημιουργούνται από τις επαφές που αναφέρονται (Παράρτημα Film Associates).
* FilmAnnex προμήθειες είναι 8% για το πρώτο επίπεδο, το 4% για το δεύτερο, το 2% την τρίτη και ούτω καθεξής, μέχρι κατ 'ανώτατο όριο το 20% καταβάλλεται για κάθε αγορά γίνεται on-line.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη γραφική περιγραφή:
www.filmannex.com/movies/associates_more

Ας ξέρω αν έχετε απορίες.

Νιώστε ελεύθεροι να διαβιβάσει την παρούσα ανακοίνωση προς τους φίλους σας, την οικογένεια και τους συναδέλφους? Που μπορεί να εκτιμηθεί αυτή η ευκαιρία.

Με τις καλύτερες ευχές


FilmAnnex


About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160