Kako Zaradi novac na FilmAnnex

Posted on at




Ostvarite vaše oglašavanje prihoda izravno s Vaših web stranica na FilmAnnex.

Sada možete ugraditi Vaš oglašavanja kod (tj. Google AdSense: www.google.com/adsense, Klik www.clicksor.com/index.php?ref=87991) i objavljivanje oglasa na Vašem web FilmAnnex str.

Kako bi provela oglasa, molimo da nabavite kod i ugradili ga u reklamni prostor koji ćete naći u svom Mypage section. Da bi imali pristup tom poglavlju morate:
-- Idi na www.FilmAnnex.com/
-- Prijavite se
-- Kliknite na Mypage link (gore desno na ekranu)
-- Kliknite na [Uredite svoj Info] (lijevoj strani, samo ispod Film Aneks logo)
-- Idite prema dolje na dnu stranice i zalijepite kod u "Tvoj oglas kod" section.
-- Kliknite Spremi

Oglas će biti objavljen na Vašim stranicama nekoliko minuta kasnije.

Vaš oglas će se prikazivati na svim FilmAnnex Vaše web stranice, uključujući: profil, film, blog i pregledajte web stranice.

Povećaj izloženost i prihodi: više stranica i jezika koju objavi na FilmAnnex, više oglasnik izloženost i prihodi koje ćete dobiti.

Primit ćete 100% od prihoda, FilmAnnex neće primati isplate od onih Oglasi.

FilmAnnex zadržava prava da premjestiti ili ukloniti svoje oglase u bilo koje vrijeme.


How to Make Money kroz vaše Film Aneks Network Associates:

Na FilmAnnex, možete gledati filmove iz cijelog svijeta te se može pridružiti i filmska industrija.

Nakon što kreirate svoj profil na FilmAnnex, možete zarađivati sa recenzijama i promociju FilmAnnex filmova. Vi zaradite novac za svakoga koji registrira preko Vaših web stranica i postati vaš suradnik i kupnju filmova. Ovo je kroz dvije potencijalne načine.

1. Postanite popularne Film Kriticizam! Ako se gledatelji i drugi filmaši kao što je vaš film komentare, zatim vaše stranice će postati sve popularnija. Drugi će se pridružiti FilmAnnex putem Vaše osobne web stranicu i postat će FilmAnnex Associates.
2. TELL YOUR FRIENDS! Da biste posjet vašim osobnim FilmAnnex stranicu, tako da se može registrirati i postati vaš FilmAnnex izvanredni.

* Vi ćete zaraditi do 20% za sve Vaše kupi made by Network Associates FilmAnnex!
* Svaki FilmAnnex osobne web stranice za prijavu je okvir, tako da Vaši posjetitelji mogu postati Vaš stalni FilmAnnex Associates.
* Koji se odnose korisnik (vi) će dobiti proviziju od prodaje proizvode koji se navode njegovi kontakti (Film Aneks Associates).
* FilmAnnex povjerenstava su 8% u prvom stupnju, 4% na drugi, 2% na treći i tako dalje do najviše 20% se plaća na svaku kupnju made on-line.

Ovdje možete vidjeti grafički opis:
www.filmannex.com/movies/associates_more

Javite nam ako imate bilo kakvih pitanja.

Slobodno proslijedi ovu komunikaciju na svojim prijateljima, obitelji i kolegama, oni bi mogli poštovati ovu priliku.

Srdačan pozdrav


FilmAnnex


About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160