WomenAnnex Women at Güçlendirme ile Nahid

Posted on at


Kaç gün oldu burada çalışyorum ve bu benim birinci iş tecrübem dir ve gereçekten memnun ve mutluyum .

Kendimi yeni bir dünyaya girmiş gibi düşünyorum ve yinede egitim yerleri ve iş yerlerinin gerçekten farklı olduğunu öğrendim.çalıştıgı kişilerin hepsi çalışkan kadınlar olduğu sebepli burada çalıştığımdan çok mutluyum.

 

Şans yüzünden benim işimin birinci bölümü blog yazımı kı ınternet işlerinim bir bölümüdür ve ikinci bölümü işe modalı olmak dır ki buda istediklerimin birisidir.

Ben bu işlerimde daha fazla yükselmği istiyorum ve şimdi bu katıldğım şirketden bahs ediyorum.

Bu şirkrtin afganistanda işe başladıgına bir yıl olmuş ve kadınların hayatda kalkınması ve sağlanması bu şirket kadınların  özellikle genç kadınların gizli istidatlarını bulup eğitim görmesıne telaş ediyor ve bende bir genç yaşlı bayan olarak bu şirketin üzerinden ülkeda şlarıma yardımcı olduğuma çok heyecanlıyım.

Özelliklede mahrum ve sağıt olanlara ki ülkemizin yarısını onlar teşkil ediyorlar.

Sonrada benim bu şirkete katıldığım kendi içki dünyam ve düşündüklerimde değişikler olmasına sebep oldu ve şimdi kendimin bir faydalı insan olduğumu düşünyorum.

Ve şu-anda bu görevin iki bölümü var

1:makyajlı model olmak.

1:blog yazımı

Bu işi bana teklif ettikleri zaman ben mutlulukla kabul ettim.

Çünkü bu meslek benim hoşlandık işlerime benzerli ve ama kardeşim.

Büyük kızkardeşim profesyonel ve tecrübeli bir makyajicı bu yüzden bende makhajcılık ve güzellik işlerini mükemmel anlıyorum.

 

 

Makayjlı model olduğuma çok memnunum.ama gelecekte profesyonel birisi bieisi olmaği istiyorum.

 



About the author

nahidbikaraan

Nahid Bikaraan is an adolescent Afghan girl who recently has found a new working place in Kabul. She is a typical afghan girl who is graduated from high school and was seeking to show her talent. She hates to stay home as most of afghan girls have to do, and…

Subscribe 0
160