Kapı E. B. White tarafından

Posted on at


Hepsi (dedi) değil bir şeydir. Ve herkes başka bir yerde her zaman. Belki de, kent olduğunu onu çok garip hissettirdi her şeyi kentinde olmak ve başka bir şey oldu. Belki şeyler ismi olan (Düşünüyorum tutulur). İsimler genellikle tex ve Koid idi. Ya da esnek ve duymak veya Duroid (kum) veya flexsan (sert), ama o (hepsi değil) tüm cam ve size (yüzey, yıkanabilir, kırışıklık dayanıklı) lastik oldu adil değil Kauçuk oldukça yeterli değildi oynadı ve dokunmadan ama neredeyse. duvar camdan yapılmış, ancak ele alınması ortaya çıktı, başka bir şey oldu bir açılış ya da kapı bir duvar değil - ve kapı (hangi aracılığıyla ı yaklaşıyordu) olarak kanıtladı, o bir duvar oldu. O ne yemiş ve onunla hemfikir değildi.

O yıkanabilir evde, ama emin değildim. Şimdi o sıçan hakkında, kendisi devam etti. O sıçan, çözünmeyen sorunların ötesinde olan sorunlarla başa çıkmak için zorlayarak, deli profesör tahrik vardı sıçanlarda atıfta bulundu. O yemek bir yerde sıçan yol vermek ve izin (bir şey değildi çünkü) merkezinde daire ile kare kartında atlamak için eğitilmiş sıçanlarda, ve yönetim kurulu atıfta fakat O bir gün üste sıçan hüner oynanan olacağını ve kart değişmiş olacaktır, ve sıçan atlama ama kart verim olmaz, ve (bir sıçan için) imkansız bir durumdu ve sıçanlar go crazy ve gözleri gelirdi yalvaran indescribably parlak hayal kırıklığı bakmak ve nöbetler ardına ve çılgınca acele etrafında, daha sonra pasif sahne kuracak ve istekli şey kendisine yapılan izin, ama daha bir şey oldu.

Bir (vakum, ya da bir çocuk) bir kapı değildi bir açılış oldu çünkü, hangi kapıyı (veya duvar) ya da geçmek, atlamak için evi açılması bilmiyordum ve diğer değildi bir duvar oldu bir açılış, bir sıhhi dolaba aynı renk oldu. Hazır olduklarını ve hiçbir şey onları yapmış umurumda değildi etrafında nöbet ve çılgınca yarış sonrası yorgun - Gözlerini Ben sıçan görüntüde gördüğü bir ifadesi olduğunu ve onları, gözlerinin içine bakarak görebiliyordu. Daha fazla (dedi) Ben (bunun arkasında hiçbir gıda olacağını, o doğru kapıyı seçti bile, bu süre) çözümü aciz bir sorunla karşı karşıya ve bu delilik ve işler ne farklı görünüyordu ne onlar bulunmaktadır. O, bir gürültü (veya yol veremez bir kapı gibi) olmuştu kentte, ben evde duydum - değil büyük bir gürültüyle, ama düşük prefabrik vızıltı daha. O filterable havayı taşıyan şömine, uzak olmayan malzemelerin yapılmış aynı tırnak fırçaları yapılmış MiniPiano, oldu duvara (ya da istatistik), dibinde bir yerden geldi ve bu merdiven altında oldu. "Bu aynı zamanda test edilmiştir," diye işaret etti, ancak ona, "ve buldum uygulanabilir dedi. "Bir gürültü o görmüştü kendi gözleriyle olmasına rağmen, ben gözlerini gördüğünü üzgünüm düşünme tuttu vardı.

İlk nöbetler (dedi), ardından bitkinlik, hiçbir şey yapmanıza izin verir geliyor. 'Ve sen daha iyi olduğunu düşünüyorum. '

O koyamadık durumlarla karşı karşıya olduğu bütün hayatı çözülecek ve bunlar sigorta kartında atlamak için öğrendiğini kadar onlar her zaman beklemek çünkü arkasında bir niyet, karta (veya kapısı) bu değişimin ardında, orada (ya da kapı ) - daire ile tek - ve sonra kendiniz değiştirmek için gidiyor. Orada son yirmi yılda, dedi, bana değişti çok kapılar, ama şimdi bir ile kıç üzerinde bükmek olsa bile, bu imkansız bir durum olduğunu giderek açıktır ve soru tekrar atlamak olup olmadığıdır var rüzgar fırtına - atlamak için. O MiniPiano değildi diledi. Önce namaz öğretmek ve Zebur ve doğru kapıyı (daire ile bir) ve kutsal ses ile her zaman tatlı sözler olacağını ve gıda nerede almak için atlamak biri olacaktır. Sonra bir gün o atladı ve elindeki tüm burun bir darbe ve ilk konfüzyon, ilk genç şaşkınlık oldu, böylece yol verdi.

Ben değiştirerek ya da değil tarafından ona kapıyı anlatmak için mi bilmiyorum, o denklemi ve amip imajını bölümü tarafından yeniden olan, dedi. Ya da otuz iki dolar elli sent için çek fotokopisi. Ama atlamak kadar uzun zaman önce, ama darbedir. . . eski yaralar nasıl zarar! Ben bu şekilde yani sadece kötü, keşke olmaz deli. Eğer bir adım ileri götürmek için ayak koymak yalnızca Eğer, zemin o yaptığı gibi ayağını yerine kadar gelmek olmaz. Ve sokakta aynı şekilde her zaman başka bir yerinde bu kadar hassas vücut ağırlığı, tahmin, ayağını karşılamak yanındaki kaldırım (doğru kapıyı atlama sürece sadece caddenin geri dönemem). "Biz isminizi alabilir," dedi, "ve. Size göndereceğiz" (Ve sadece aynı sayfada başka (göz) bir şey atlamadan sonuna bir cümle okuyun ve sonra eğer o kadar kötü olmayın O çözümün bir sorun aciz karşılaştığı çünkü muhtemelen, biri onlar tuğla, tuğla ayrı evini alacağını nasıl hakkında konuşmaya başladı adam tarafından, bir aşağı onların ağaçlarını kesme başladı Jersey adam değildi) düşünme tuttu bu yüzden avluda ağaçları kesme başladı, o evin tuğla üzerine parmaklarını titriyordu ile başlayan başladı. Bir ev, yıkanabilir aşağı alarak değmez bile. Daha sonra bu bitkinlik setleri gelene kadar değil.

Onlar için ne olduğunu çünkü Ama, onlar dedi kapılar değişiyor kaçınılmazdır; ve bir şey için kullanılan ve zihin rahatsız izin vermeyin elde etmektir. Ama bu atlama olmaz ve olamaz. Kimse atlayamaz. Hiçbir atlama olacak. Belki, ama hiç insanlar arasında sıçanlar arasında,. Herkes, özellikle de bazı insanlar herkes yol çünkü bir kapı (üzerinde daire ile bir) atlama tutmak zorunda. Sen anlatmak için buradayım kim, beni istemiyorsun, sen dedi arkadaşım (merhum) Şair: "Kalbim gibi bir şey 'isim olamaz tüm gün takip Ve oldu? (Buna Her daire.) Birçok şair, ancak birkaç çok sevgili, gitti. O, atlama onu öldürdü. Birincisi, elbette, undercard nöbetleri, nöbetler, barış ve iyi niyet vardı.

Ben, elbisesinin (o içinde daire ile biriydi) Yavaş, net, kör şelale başlayan yakalanan değildir güzellik uzanmış kollarıyla o kızın fotoğrafı (sadece öyleydi yay) ile kapıyı hatırlıyorum ve ben hepimiz, kapı açılır ve nasıl bir yol oldu bir süre olarak görünüyordu ve kanatlı geçmek ve (herhangi bir sıçan gibi) yüce, tekrar kapıyı denemek ister sanırım ve öğretmen vardı ne yiyecek orada olacak çok iyi, düzeltmek için, o gençti dünyaya doğru kapıyı seçmişti. Hava yüz saat bana o kapıyı, burnum kanı alınmış değişti - nasıl böyle yapın, bayan? Yoksa, ben atlar yoruldum bu garip evin bana göstermek için, ya da sen benim adını almak ve bana gönderin, ama kalbim days ben isim olamaz şey izlemiştir olabilir istiyorsun ve ben biliyorum hangi yolu bayan gidin ve ben (eğer sen, sıçan) Ben adamın direniş ötesinde yorgun değilim ve aklı izin almış bile emin değilim için. Ne son darbe onun kurtarma sonra bu gün, eski dostum, kullanıyorsunuz? Isim veya isim olamaz şey nedir? Sıçanlar, belki zamanda bunun için bir isim var, ama onlar dediğimiz bilmiyorum. Ben arayıp bir şey pansiyon, Ugli ve ulaşılmaz testi yalıtım gibi, yaprak geliyor.

Ben bunca yıl ev bir kafa, çiftlik binası ve dikim Ağaçlar ve ot pansuman bahar detay tarifsiz servet ve olmuştu korkunç ihtiyacı ve tutku ve sorunların düşünme tutmak çünkü Jersey, adam vardı İlkbahar ve sulama için sonbahar çiçek soğanları

Yaz ve çakıl giriş öğleden sonraları uzun ışık Çim ve dekoratif kenarlar muhtemelen uzun ömürlü ve böcek kovucu ve ev planları mimar inşaat, eşikleri, sonra kuşkonmaz, daha sonra tam tahıl olarak (her şey düşünülmüş planlı gerekiyordu) Kulak, ölüdür kurulan zeminler, bunun için pürüzsüz zeminler halı ve perdeleri ve çubuklar daha sonra yumuşatmak ve. Gölge akçaağaç akçaağaç altında karaağaç gölgesinde karaağaç altında artık hayat katlanılabilir hale olup ona değişmişti: Ve sonra, hemen hemen uyarı olmadan, o çağın kapıda atlama olacak ve vermezdim.

"Küçük bir odada Burada maksimum açıklık."

Onu o yaptı şekilde hissettirdi ki (belki şehir oldu) demek mümkün değildi ve ben düşünmeye devam etti, bir tek ben değilim - Ben varsa doktorunuza danışın. Doktorlar bile biz problem kafatasında bir delik yapmak ve yüzyıllar çalışmalarını kaldırılması anlamına gelir çünkü prefrontal lob hakkında söylemek sevmiyorum, sadece nerede olduğunu biliyorum, kaç tane olduğunu biliyorum. O kadar uzun geliyor, bu lob, pek çok, uzun yıllar aldı. (? Belki, kağıt okumak bir şey için mi) Ve şimdi, gerilme kapı kez çok sık öğretmeni tarafından değiştirildi olmuştu, o kadar büyük. . . ama sadece birkaç vuruş çalışma, eter bir nefes anlamına gelir ve en yüksek hayvan alt gibi küçük aklında daha kolay ve daha olur. Bundan, gördüğünüz itibaren, o kadar yolu diğerleri de aralıksız dayak tarafından yaralı çünkü kazanacak küçük prefrontal lob olanlar, bu. Onlar çok, em, doktor dayanabilir? Yine de, ah, bayan, asla bilemezsiniz (Ve ne, elinde dua? O)?

O sessizce ona altındaki (dikkatlice) odası, kalın halı geçti ve cam ve o kendini görebiliyordu dikkatle kapıya doğru yürüdü ve kendi takdirine bağlı olarak, onu geçmesine izin açıldı; ve o yarım o bilseydim antik kapılarından biri olan daire ile belki bir, ondan önce çekicilik ve güzellik uzanmış kollarında kızla biri bulmak için beklenen ötesinde. Ama o hareketli bir merdiven yerine gördü ve sokak aşağıda ve diğerleri (I düşünmeye devam etti) ışık indi. Going down, zemin ayak karşılamak için biraz taşındı.


TAGS:


About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160